Arvio: Skid Row on edelleen A-luokan rockbändi – uusi laulaja on todellinen löytö

Skid Row
The Gang's All Here
Ear

Jopas osaa vanha sotaratsu yllättää positiivisesti. Sebastian Bachin laulamat Skid Row (1989) ja Slave To The Grind (1991) ovat raskaskätisen glam rockin merkkiteoksia, eikä The Gang’s All Here jää laadullisesti kovinkaan kauas näistä. Lyönti on tukeva ja laulu vähintäänkin pätevää.
.
Tomerasti jyräävä ja tanakasti iskevä riffirock ilahduttaa, ja alkuvuodesta 2022 mukaan tullut ruotsalaislaulaja Erik Grönwall on bändille varsinainen löytö – varmaankin alkuperäislaulajaa lukuunottamatta paras mahdollinen vaihtoehto. 1987 syntynyt Ruotsin Idols-tähti ei ehkä ole omalaatuisin solisti, mutta sopii Skid Row’n keulille täydellisesti. Grönwallin vahvahko Bach-imitointi saattaa kyllä närästää, mutta komeasti kajahtava laulu on kuitenkin yhtyeen soinnille keskeinen ominaisuus. Ja sitä saadaan.
.
Kielisoittajat ovat originaalimiehistöä, ja ukkojen ote on kunnossa niin soiton kuin sopivan ärhäkästi keulivan asenteenkin suhteen. Biisimateriaali on jykevää ja tarttuvaa, joskaan ei aivan ensilevyjen tasoista. Taso on kuitenkin erittäin hyvä, ja The Gang’s All Here jatkaa kahden ensimmäisen albumin tyylillä ja laatutasolla kiitettävästi. Albumi on A-luokan hard rockia vaikka ei klassikoksi ylläkään.