Brittiläinen rocklehti ylistää Tuomari Nurmion ja Knucklebone Oscarin yhteislevyä

Jirina

Tuomari Nurmion ja Klucklebone Oscarin yhteisalbumi Believe It Or Not on saanut huomiota kansainvälisessä mediassa asti. Levy on arvioitu brittiläisessä Vive Le Rock! -lehdessä ja vieläpä varsin kehuvin sanoin.

”Tuomari Nurmio ja Knucklebone Oscar eivät välttämättä ole tunnettuja nimiä UK:ssa, mutta tämän fantastisen albumin voimalla heidän tulisi olla”, kirjoittaa Gus Ironside arviossaan antaen levylle arvosanaksi 8/10 ja kehuen erityisesti Oscarin kitaratyöskentelyä sekä Nurmion lauluosuuksia.

Believe It Or Not on tyylikäs kokoelma blues-, folk- ja soul-standardeja sekä omia alkuperäiskappaleita kekseliäillä sovituksissa. Nämä luovat tunnelman, joka tuo mieleen Johnny Thundersin ja Patti Palladin Copy Catsin tai minkä tahansa Dr Johnin levyn.”

Eipä brittikollega turhaan kehu levyä: meillä Soundissakin levy todettiin erittäin mainioksi ja nappasi komeasti neljä tähteä.

”Uskoi tai ei, niin levyn riemukkuus muistuttaa ihmisen parhaan paikan olevan sittenkin maan päällä – helvetin ja taivaan välissä”, Pertti Ojala kirjoitti arviossaan.

Brittiläinen rock-lehti Vive le Rock! kirjoitti näin uusimmassa numerossaan: Suomalaisen duon loistava New Orleans…

Julkaissut Tuomari Nurmio Torstaina 1. joulukuuta 2022