Artisti: Knucklebone Oscar

Uusia striimikeikkoja julki – Andy McCoy, Pelle Miljoona ja monta muuta artistia nähdään kesällä kameroiden edessä

Ohjelmatoimisto Gramopop käy taisteluun koronavirusta vastaan lanseeraamalla oman striimikeikkakonseptinsa. Gramopopin, videotuotantoyhtiö Miinamedian ja Hirvihaaran kartanon tuottaman tapahtumasarjan nimi on Gram-O-Live, ja se marssittaa yleisön eteen pitkän rivin erilasia artisteja touko–kesäkuun aikana. Keikat lähetetään Hirvihaaran kartanosta käsin.

Rammstein-bluesia? ZZ Topin kasarisoundia? Knucklebone Oscar ja Eero Raittinen tykittelevät kunnolla

Knucklebone Oscar ja Eero Raittinen jatkavat lazer bluesin ilosanoman levittämistä. Kaikkihan alkoi, kun Oscar keksi päivittää perinteistä blues-muottia nykymaailmaan sopivaksi, ja mukaan pyydettiin suomibluesin suurmies ja Oscarin vanha aisapari Eero Raittinen – joka ei tosin aluksi aivan tiennyt, mitä uudesta tyylistä olisi pitänyt ajatella.

25 vuotta posketonta kohkaamista – Knucklebone Oscar juhlistaa merkkivuottaan muhkealla Tavastian-keikalla

Knucklebone Oscar on ollut monessa mukana. Viimeisimpänä projektinaan tämä kotimaisen rock’n’rollin villimies on ryhtynyt gospel-saarjaajaksi yhdessä Tuomari Nurmion kanssa, ja aikaisemmin hän on esimerkiksi musisoinut Eero Raittisen kera, työstänyt burleskishow’ta, kiertänyt aina Kiinassa saakka, tähdittänyt elokuvaa ja tuhonnut sellaiset parisataa kitaraa. Kaiken kaikkiaan hienon työn on mies musiikkikentällä tehnyt.

Voit juosta, mutta et paeta, sillä Jumala niittää syntiset – Tuomari Nurmio ja Knucklebone Oscar gospel-ikivihreän kimpussa

Hyvät naiset ja herrat, tässä se nyt on. Kuten eilen julkaistussa haastattelussa uhkasimme, Knucklebone Oscarin ja Tuomari Nurmion yhteisen gospel-projektin ensimmäinen musiikkivideo saa ensiesityksensä Soundin verkkosivuilla. Klikkaa yläpuolelta video päälle ja katso, mitä kaverit ovat saaneet aikaiseksi.

Sorrettujen lauluja esittämässä – Tuomari Nurmio ja Knucklebone Oscar kertovat, miten he päätyivät gospel-saarnaajiksi

Maaliskuun lopussa uutisoimme Knucklebone Oscarin ja Tuomari Nurmion yhdistäneen voimansa Judge Meets the King -ep:lle, jolla kaksikko tulkitsee vanhan ajan tulisieluista gospelia. Ep tulee julki 19. toukokuuta, ja huomenna saadaan nähtäväksi projektin ensimmäinen musiikkivideo. Pitäkää silmällä tätä kanavaa, video saa ensi-iltansa Soundin välityksellä!