Artisti: Tuomari Nurmio

Voit juosta, mutta et paeta, sillä Jumala niittää syntiset – Tuomari Nurmio ja Knucklebone Oscar gospel-ikivihreän kimpussa

Hyvät naiset ja herrat, tässä se nyt on. Kuten eilen julkaistussa haastattelussa uhkasimme, Knucklebone Oscarin ja Tuomari Nurmion yhteisen gospel-projektin ensimmäinen musiikkivideo saa ensiesityksensä Soundin verkkosivuilla. Klikkaa yläpuolelta video päälle ja katso, mitä kaverit ovat saaneet aikaiseksi.

Sorrettujen lauluja esittämässä – Tuomari Nurmio ja Knucklebone Oscar kertovat, miten he päätyivät gospel-saarnaajiksi

Maaliskuun lopussa uutisoimme Knucklebone Oscarin ja Tuomari Nurmion yhdistäneen voimansa Judge Meets the King -ep:lle, jolla kaksikko tulkitsee vanhan ajan tulisieluista gospelia. Ep tulee julki 19. toukokuuta, ja huomenna saadaan nähtäväksi projektin ensimmäinen musiikkivideo. Pitäkää silmällä tätä kanavaa, video saa ensi-iltansa Soundin välityksellä!

Kun kuningas kohtasi tuomarin: Knucklebone Oscar ja Tuomari Nurmio syöksevät yhdessä tulta ja tulikiveä

Iloisia uutisia juurimusiikin ystäville: vanhojen pahojen aikojen musiikin päälle ymmärtävät Knucklebone Oscar ja Tuomari Nurmio julkaisevat yhdessä ep:n. Nyt ei kuitenkaan tykitellä sen paremmin rokettirollia kuin bluesiakaan, vaan mennään vielä pidemmälle – aina mustan gospelin äärelle saakka.