”Emme puhu Peterille” – Managerin puheiden perusteella kaikkia alkuperäisjäseniä tuskin nähdään lavalla Kissin viimeisellä keikalla

Paul Stanley, Peter Criss, Ace Frehley ja Gene Simmons yhdessä Rock & Roll Hall of Fame -gaalassa vuonna 2014.
John Angelillo / UPI / Shutterstock / All Over Press

Varsinkin Peter Crissin tilanne näyttää varsin heikolta.

Juuri Suomessa vieraillut naamioyhtye Kiss on parhaillaan End of the Road -nimisellä kiertueella, jonka on julistettu olevan bändin viimeinen. Monet fanit ovatkin toivoneet, että edes jossain vaiheessa kiertuetta, viimeistään sitten bändin viimeisellä keikalla lavalle nousisi koko alkuperäinen nelikko eli Paul Stanley, Gene Simmons sekä entiset jäsenet Ace Frehley ja Peter Criss.

Eri osapuolet ovat haastatteluissa todenneet, että asiasta on kyllä käyty neuvotteluja, mutta sen pidemmälle eivät keskustelut ole ilmeisesti edenneet. Tuoreessa Vinyl Writer Musicin haastattelussa Kiss-manageri Doc McGhee kommentoi aiheesta ympäripyöreästi, mutta rivien väleistä voi tulkita, että ainakaan rumpali Peter Crissin suhteen tilanne ei näytä kovin hyvältä.

”Rehellisesti sanoen en tiedä. Voimme kutsua heidät, mutta he eivät ehkä tule. He voivat tulla, he eivät ehkä tule emmekä me ehkä edes kutsu heitä. Olemme puhuneet heille ja olemme puhuneet aiheesta. Tai no, emme puhu Peterille, mutta puhumme Acelle. Emme ole puhuneet Peter kanssa pitkään aikaan”, McGhee toteaa.

”Mutta he olivat osa bändiä, auttoivat saamaan sen liikkeelle ja he ansaitsevat olla mukana myös bändin lopussa. He olivat mukana alussa, joten heidän pitäisi olla valokeilassa myös matkalla pois. Mutta tapahtui niin tai ei, ette tule näkemään lavalla kuutta tyyppiä maskeissa. Sitä ei tule tapahtumaan.”