Artisti: Kiss

Ace Frehleylle lähestymiskielto – ex-naisystävä kertoi oikeudelle entisen Kiss-kitaristin uhkaavasta käytöksestä

Sitten hieman vähemmän hilpeitä uutisia Yhdysvalloista. Viihdesivusto TMZ uutisoi Ace Frehleyn entisen naisystävän turvautuneen viranomaisten apuun muusikon uhkaavan käytöksen vuoksi. Naisen mukaan Kissin kultavuosien kitaristin käytös on ollut sen verran pahaenteistä, että tämän on parempi pysytellä hänestä etäällä. Oikeus määräsikin Frehleyn väliaikaiseen lähestymiskieltoon.

Kissin haikaloille soittama keikka meni mönkään – yhtään haita ei saapunut paikalle

Aina ei voi onnistua, ei edes Kiss. Uutisoimme jo aiemmin, että tämä rockmonsteri buukattiin sangen harvinaislaatuiselle keikalle: yhtyeen oli tarkoitus soittaa Australiassa konsertti haikaloille. Ideana oli, että rockmusiikin matalat äänitaajuudet houkuttelisivat eväkkäitä paikalle, ja muutama hintavan pääsylipun ostanut ihmiskatsoja voisi sitten ihailla sekä Kissin show’ta että mereneläviä.

Ex-Kiss-kitaristiveljekset tukkanuottasilla: Bob Kulick pitää veljeään ”selkäänpuukottajana” – haukkuu myös Kiss-voimahahmot

Kissin kanssa työskentelystä tuttujen kitaristiveljesten Bob ja Bruce Kulickin välit vaikuttaisivat olevan melkoisen huonossa jamassa.
Bob syyttää sosiaalisen median kanavissaan veljeään tekijänoikeusrikkomuksesta Kulickin veljesten merhandise-valikoimaan liittyen. Miehen mukaan tuotteet on asetettu myyntiin pelkällä Brucen suostumuksella.