Artisti: Kiss

Kolumni: Arvokkaan ja irvokkaan välinen raja on häilyvä – ja moni rockin jättiläinen on ylittämässä sen

”Älä nukahda siihen hyvään yöhön sovinnolla / vanhuuden pitäisi palaa ja kirota illan saapuessa / riehua valon kuolemaa, raivota raivoamalla”, kirjoitti walesilainen runoilija Dylan Thomas vuonna 1947. Saman vuoden lokakuussa päästi Englannin sydänmailla Blackheathissa ensiparkaisunsa pieni poikalapsi, joka sai nimekseen Glenn Raymond Tipton – ja jolle nämä kuuluisat säkeet ovat nyt surullisen ajankohtaisia.

Kovaa ajoa Melbournessa – mitä tapahtuu, kun Foo Fighters ja Weezer-nokkamies tarjoavat näkemyksensä Kiss-klassikosta?

No tämähän toimii kyllä! Foo Fighters kiertää tällä hetkellä Australiaa Weezerin kera, ja tiistaina Melbournessa yleisöä ilahdutettiin verevällä Kiss-tulkinnalla. Rivers Cuomon vahvistama Foo-ryhmä piiskasi ilmoille vanhan kunnon Detroit Rock Cityn, joka on vahva näyttö siitä, että Paul Stanleyn kynästä on irronnut ajan mittaan todella hienoja biisejä.

Gene Simmons muistelee huumeisiin kuolleita grunge-laulajia – ”Jos olet ollut alkoholisti tai narkomaani, tulet olemaan sitä koko elämäsi ajan”

Kissin legendaarinen demoni Gene Simmons on laajalti tunnettu paitsi pitkästä kielestä, mutta myös päihteettömästä elämästään. Simmons muisteli detroitilaisen WRIF-radiokanavan Meltdown-ohjelmassa tapaamisiaan sittemmin kuolleiden Scott Weilandin ja Layne Stayleyn kanssa ja kuinka yritti saada huumeongelmaisia laulajia kaidalle tielle.