Artisti: Kiss

Rahan tuloa ei voi estää: Kiss ja Metallica takovat kerrassaan huikeita summia kiertueillaan

Tuoreimman Billboardin kiertuetienestejä listaavan Billboardin Boxscoren perusteella pitkän linjan rock-aktit eivät osoita hyytymisen merkkejä, ainakaan mitä tulee niiden kykyyn houkutella faneja keikoilleen. The PRP on poiminut listalta relevanteimmat rock- metal-bändit ja laittanut niiden keikkatulot kaiken kansan nähtäville. Mukana ovat muun muassa Metallica, Red Hot Chili Peppers sekä jäähyväiskiertueellaan maita ja mantuja tahkoava Kiss.

Kuinka Gene Simmons kommentoi entisen Kiss-kitaristin hiljattaista solvauksia vilisevää purkausta? Vähintäänkin yllättävästi

Kerroimme viime kuun loppupuolella, kuinka alkuperäinen Kiss-kitaristi Ace Frehley avautui harvinaisen tulikivenkatkuisin sanakääntein Facebookissa yhtyeen johtohahmojen sanomisista, haukkuen Gene Simmonsin muun muassa kusipääksi ja seksiaddiktiksi. Siitä lähtien monet ovat odotelleet suorapuheisuudestaan tutun Simmonsin vastausta kieli pitkällä. Nyt se on tapahtunut, mutta Simmonsin reaktio onkin yllättäen aivan jotain muuta, kuin basistin verbaaliseen sivalteluun tottuneet odottivat kuulevansa.