Artisti: Kiss

Gene Simmonsin ruokailutottumuksista löytyi tapa, joka hämmentää jopa enemmän kuin monet Kissin fanituotteista

Kiss tunnetaan musiikkinsa lisäksi mitä hämmentävimmistä fanituotteistaan. Orkesteri on vuosien varrella kaupannut nimellään niin ruumisarkkuja, Crocseja kuin ilmakitaran kieliäkin. Vähintään samoille hämmennyksen asteille päästään basisti Gene Simmonsin hiljattain tekemän, demonin vähintäänkin demonisia ruokailutottumuksia valottavan paljastuksen myötä.

Ace Frehleylle lähestymiskielto – ex-naisystävä kertoi oikeudelle entisen Kiss-kitaristin uhkaavasta käytöksestä

Sitten hieman vähemmän hilpeitä uutisia Yhdysvalloista. Viihdesivusto TMZ uutisoi Ace Frehleyn entisen naisystävän turvautuneen viranomaisten apuun muusikon uhkaavan käytöksen vuoksi. Naisen mukaan Kissin kultavuosien kitaristin käytös on ollut sen verran pahaenteistä, että tämän on parempi pysytellä hänestä etäällä. Oikeus määräsikin Frehleyn väliaikaiseen lähestymiskieltoon.

Kissin haikaloille soittama keikka meni mönkään – yhtään haita ei saapunut paikalle

Aina ei voi onnistua, ei edes Kiss. Uutisoimme jo aiemmin, että tämä rockmonsteri buukattiin sangen harvinaislaatuiselle keikalle: yhtyeen oli tarkoitus soittaa Australiassa konsertti haikaloille. Ideana oli, että rockmusiikin matalat äänitaajuudet houkuttelisivat eväkkäitä paikalle, ja muutama hintavan pääsylipun ostanut ihmiskatsoja voisi sitten ihailla sekä Kissin show’ta että mereneläviä.