”Hän vittuili nyt väärälle juutalaiselle” – Sharon Osbourne hermostui Kanye Westille pahemman kerran

10.2.2024 20:33

Ozzyn Osbournen managerivaimo Sharon Osbourne uhkaa Kanye Westiä oikeustoimilla räppärin sämplättyä luvatta Black Sabbathin Iron Mania uudella albumillaan.

Ozzy nosti asian esiin perjantaina sosiaalisessa mediassa. ”Hän on antisemitisti ja aiheuttanut monille surua ja murhetta”, Ozzy kirjoitti ja lisäsi, ettei ”halua tulla millään lailla yhdistetyksi tähän mieheen”.

Sharon on nyt kommentoinut tilannetta TMZ:lle.

”Kanye vittuili nyt väärälle juutalaiselle”, Sharon toteaa, ja lisää, että Osbournet ovat jo lähettäneet Westin leiriin kieltomääräyksen (cease and desist).

Billboardin haastattelussa Sharon puolestaan kertoo, että Osbournet saavat paljon Ozzyn ja Black Sabbathin kappaleiden käyttöä koskevia lupakyselyjä.

”Kun näimme tämän, kieltäydyimme välittömästi”, Sharon sanoo. ”Juttu on yksinkertaisuudessaan niin, että emme halua tulla yhdistetyksi vihaajaan. Tapa, jolla hän levittää vihaa pitäisi olla kielletty. Kaikki tekosyyt – hän on bipoläärinen tai vastaavaa – eivät muuta asiaa miksikään. Se on käytännössä niin, että haistapa vittu.”

Sharon väittää Westin pyytäneen lupaa samplen käyttöön kolme viikkoa sitten. Vaikka lupaa ei heltinytkään, West soitti Iron Man -samplella varustetun Carnival-kappaleen Chicagossa torstai-iltana.

Lisää luettavaa