Kiertämisen lopettamaan joutuneen Ozzy Osbournen kitaristi Zakk Wylde julkaisi kannustavan ja koskettavan viestin pomolleen

3.2.2023 12:09

Heavy metal -legenda Ozzy Osbourne julkaisi aiemmin viikolla tiedotteen, jossa tämä kertoi joutuvansa pitkään jatkuneiden terveysongelmiensa vuoksi perumaan jo useammalla vuodella lykkääntyneet Euroopan- ja Britannian-kiertueensa kokonaan. Samalla pimeyden prinssi kertoi joutuvansa jättämään kiertue-elämän kokonaan, koska hänen kroppansa ei enää kestä matkustelua.

”En koskaan osannut kuvitella, että kiertuepäiväni päättyisivät tällä tavalla”, Osbourne totesi surullisena some-kanavissaan julkaistussa viestissä.

Osbournen pitkäaikainen kitaristi Zakk Wylde julkaisi myöhemmin Instagramissa Ozzylle osoitetun koskettavan viestin, jossa tämä kannustaa ja tsemppaa pomoaan ja läheistä ystäväänsä.

”Jatka vain painojen nostelua ja pysy vahvana ja positiivisena. Kaikki rukoilevat puolestasi ja kannustavat sinua. Voimasi, sitkeytesi ja leijonan sydämesi ovat vain muutamia niistä monista syistä, miksi olet sankari minulle ja miljoonille muille ympäri maailman. Kun olet valmis toimintaan – me toimimme”, Wylde kirjoittaa.

Ihan täysin Ozzy ei ole vielä heittänyt kirvestä kaivoon keikkailun suhteen, vaan hän kertoo tiedotteessaan tiiminsä tutkivan vaihtoehtoisia tapoja esiintyä ilman rankkaa ja kuluttavaa matkustelua. Toivottavasti ratkaisu löytyy ja Ozzy pääsee vielä tekemään sitä, mitä kaikkein eniten rakastaa.

Lisää luettavaa