Ozzy Osbournen kiertueet on kierretty ja Suomen-keikka peruttu – laulaja julkaisi tunteikkaan viestin

1.2.2023 09:33

Ozzy Osbourne julkaisi juuri sosiaalisessa mediassa viestin, jossa laulaja kertoo vetäytyvänsä sivuun kiertue-elämästä. Samalla kerrotaan, että moneen kertaan siirretty Euroopan-kiertue on peruttu, ja Suomen-keikka meni siinä samalla. Osbournen oli määrä konsertoida täällä 3. toukokuuta.

”Tämä on yksi vaikeimmista asioista, mitä minun on pitänyt kertoa uskollisille faneilleni”, Ozzyn Facebook-kanavalla ilmoitetaan.

”Kuten tiedätte, neljä vuotta sitten jouduin pahaan onnettomuuteen, joka vaurioitti selkärankaani. Sen jälkeen ainoa päämääräni on ollut päästä takaisin lavalle. Lauluääneni on edelleen kunnossa. Kolme leikkauksen, kantasoluhoitojen, loputtomien fysioterapiaistuntojen ja viimeisimmän, uraauurtavan Cybernics-hoidon jälkeen oloni on kuitenkin yhä fyysisesti heikko.”

”Olen kiitollinen siitä, miten te kaikki olette pitäneet pääsylippunne kaikki nämä vuodet, mutta olen nyt ymmärtänyt, etten ole fyysisesti kykenevä hoitamaan suunniteltuja Euroopan- ja Britannian-kiertuepäiviäni. En selviäisi niihin tarvittavista matkoista.”

Ozzy pahoittelee aiheuttamaansa pettymystä ja lisää tutkivansa mahdollisuuksia esiintyä ilman maasta toiseen matkustamista. Lopuksi laulaja kiittelee lähipiiriään, peruuntuneen kiertueen toista osapuolta Judas Priestiä sekä tietysti faneja.

Niin siinä nyt sitten kävi, ikä ei tule yksin. Lue Ozzyn alkuperäinen viesti alempaa:

Lisää luettavaa