Ozzy Osbourne avautuu terveyshuolistaan: ”En vain vittu pysty tällä hetkellä kävelemään juuri lainkaan”

10.1.2023 19:32

74-vuotias heviveteraani Ozzy Osbourne on kärsinyt viime vuodet varsin ikävistä terveysongelmista. Näiden vuoksi laulajan jäähyväiskiertueen viimeisintä osuuttakin on jouduttu siirtelemään, jo hyvissä ajoin ennen koronapandemiankin puhkeamista.

The Mirror uutisoi Ozzyn puhuneen kohtaamistaan haasteista Sirius XM:llä pyörivässä show’ssaan. Ozzy toteaa samassa yhteydessä olevansa myös hermostunut tulevasta paluustaan tosi-tv:n hämmentävään maailmaan.

Päähuomio on kuitenkin terveyshuolissa, jotka alkoivat toden teolla kun Ozzy kaatui kotonaan tammikuussa 2019. Rytäkässä hänen alunperin vuoden 2003 mönkijäonnettomuudessa saamansa vammat palasivat piinaamaan miestä korkojen kera. Sittemmin Ozzy on esiintynyt livenä vain parin lyhyen setin verran.

”Siitä on melkein neljä vuotta. Se on ihan kauheaa”, Ozzy sanoo. ”Se on painajaismaista. Toisinaan unohdan. Makaan sohvalla, yritän nousta ylös, mutta en pystykään enää tekemään niin. Tasapainoni on aivan missä sattuu. Käyn kuntoutuksessa ja yritän tehdä asoita omillani. Edistys on… vittu soikoon, ei sitä ulkopuolinen tajuakaan. Pääni on kunnossa, luovuutta virtaa, laulu kulkee, mutta en vain vittu pysty tällä hetkellä kävelemään juuri lainkaan.”

”Mutta pyrin päättäväisesti palaamaan lavalle vaikka minut pitäisi kärrätä sinne pyörillä kulkevaan lautaan naulattuna”, Ozzy jatkaa.

”Minulla on vielä paljon bensaa tankissa. Pyrin päättäväisesti palaamaan lavoille. Toipumisprosessi on käynnissä ja minulla on tavoite. Ja tavoitteeni on palata esiintymislavalle. Se saa minut jatkamaan. Ikävöin yleisöäni. Kaipaan keikkojani ja työryhmääni. Ikävöin bändiäni. Ikävöin koko hoitoa.”

”Perheeni on ollut todella hyvä minulle. Olen perheen pää, mutta en ole koskaan elämäni aikana ollut näin pahasti poissa pelistä.”

Ozzyn on viimeisimpien tietojen mukaan edelleen tarkoitus palata tien päälle myöhemmin tänä vuonna. Kiertue oli alkuperäissuunnitelmien mukaan tarkoitus startata Helsingin Hartwall Arenalta 3. toukokuuta, mutta onko pimeyden prinssi tuolloin esiintymiskunnossa, ja mikä mahtaa olla nykyisin Helsinki-hallina tunnetun areenan tilanne? Tämä kaikki jäänee nähtäväksi.

Lisää luettavaa