Palavasti kiertueelle haluava Ozzy Osbourne: ”Pääni, luovuuteni ja ääneni on kunnossa, mutta en pysty kävelemään”

13.12.2022 09:08

Pitkään terveysvaikeuksista – Parkinsonin taudista sekä leikkausoperaatioon johtaneesta tapaturmaisesta kaatumisesta – kärsinyt Ozzy Osbourne julkaisi kuluvana vuonna erittäin hyvän vastaanoton saaneen Patient Number 9 -sooloalbumin, joka keräsi myös useita Grammy-ehdokkuuksia. Joulukuun alussa 74 vuotta täyttänyt Osbourne haluaa palavasti päästä takaisin keikkalavoille, mutta on kohdannut esteitä, jotka harmittavat laulajaa suuresti.

”Pääni, luovuuteni ja ääneni on kunnossa, mutta en pysty kävelemään juuri yhtään. En voi edes sanoin kuvailla, miten vitun turhauttavaa elämästä on tullut. En ole koskaan eläessäni ollut näin sairas näin pitkään”, Osbourne tuskaili hiljattain Sirius XM:n haastattelussa.

Osbournen on tarkoitus aloittaa koronan ja laulajan terveydentilan vuoksi usealla vuodella lykkääntynyt Euroopan-kiertueensa Suomesta 3. toukokuuta. Osbourne on viimeksi vetänyt täysmittaisen konsertin vuonna 2018. Tämän jälkeen Osbourne on tehnyt vain muutamia harvoja lyhyitä pistoesiintymisiä muun muassa Kansainyhteisön kisojen päätösjuhlassa sekä NFL-joukkue Los Angeles Ramsin kauden avausottelun puoliaikashow’ssa.

”Kaipaan todella fanejani. Haluan taas tien päälle, haluan tehdä sitä todella paljon. Uskomatonta, miten yksi tyhmä juttu saa kaiken sekaisin niin pitkäksi aikaa.”

Lisää luettavaa