Michael Monroe sai Lemmyn tuhkaa luotia esittävässä astiassa – ”Todella erityinen ja koskettava lahja”

Lemmy ja Monroe yhteiskuvassa vuoden 2011 Classic Rock Roll Of Honour Awardseissa Lontoossa.
Rob Monk / Future / Shutterstock / All Over Press

Lemmyn tuhkaa on jaettu muistoksi vain tämän kaikkein läheisimmille ystäville.

Kun Motörhead-nokkamies Lemmy Kilmister menehtyi joulukuussa 2015, hänet polttohaudattiin ja hänen tuhkansa ripoteltiin luotia muistuttaviin pieniin astioihin, jotka sitten lähetettiin rocklegendan kaikkein läheisimmille ystäville. Tällaisia Lemmyn tuhkaa sisältäviä luoteja ovat saaneet muun muassa Doro Pesch sekä Judas Priestin Rob Halford.

Michael Monroe julkaisi tänään (22.6.) Instagramissa kuvan, josta käy ilmi, että myös hän sai Lemmyn muistoluodin. Monroen tekemässä julkaisussa näkyy kyseinen astia sekä sen mukana toimitettu Michaelille osoitettu kirje, jossa kerrotaan, mistä on kyse.

”Lemmy tunsi monia ihmisiä, mutta vain harvaa hän piti ystävänään ja vielä harvempia perheenään. Koska sinä kuulut tähän harvalukuiseen joukkoon, haluamme jakaa palan hänestä. Lemmy kosketti meidän kaikkien elämää tavalla, jota kukaan meistä ei voi unohtaa, mutta näiden tuhkien avulla pidät paitsi muistot, myös itse Lemmyn mukanasi ikuisesti”, kirjeessä lukee.

”Sain juuri luodin, jonka sisällä on Lemmyn tuhkaa. Tämä on todella erityinen ja koskettava lahja. Lemmy on kanssamme tänä iltana!” Monroen julkaisun saatteessa todetaan.