Rob Halford kertoo olevansa yksi heistä, joka sai Lemmyn tuhkia sisältävän luodin – ”Ihan pähkähullua!”

Judas Priest -nokkamies pitää elettä hienona ja hyvin lemmymäisenä.
18.11.2021 20:07

Kun Motörheadin johtaja Lemmy Kilmister kuoli, hänet tuhkattiin ja tämän tuhkat jaettiin rokkarin läheisimmille ystäville pienissä luotia muistuttavissa astioissa. Oman luotinsa ovat saaneet muun muassa hevikuningatar Doro Pesch, Ugly Kid Joen Whitfield Crane sekä MTV:n Headbanger’s Ball -ohjelman juontajana tunnettu Riki Rachtman.

Tuoreessa SpeedFreaksin haastattelussa Judas Priestin Rob Halford kertoo myös saaneensa Lemmy-luodin. Laulajasta on suuri kunnia kantaa osaa Lemmystä aina mukana, vaikka asia aluksi hieman hämmästyttikin.

”Ajattelin, että tämä on ihan pähkähullua! Mutta se on juuri sellainen asia, jonka Lemmy olisi halunnut ehdottomasti tehdä. Se, että sinut muistetaan ja otetaan mukaan tähän pieneen ystävien piiriin, joka kantaa konkreettisesti pienen palan Lemmyä mukanaan kaulariipuksessa, kirjaimellisesti lähellä sydäntä – se ajatus on tajunnanräjäyttävän voimakas”, Halford toteaa.

”Se, että hänen jäännöksensä on tällaisessa astiassa, on todella lemmymäistä; se provosoi, pistää ajattelemaan ja herättää keskustelua. Mutta se, että minulla on kaunis osa Lemmyä fyysisesti talossani, se on aivan maagista.”

 

Lisää luettavaa