Artisti: Michael Monroe

Michael Monroen ja Sami Yaffan trioon muutos: Costello lähtee, mutta apua tulee HIMin riveistä

Michael Monroe ja Sami Yaffa keikkailevat syksyn mittaan trio-kokoonpanon voimin. Tarkoituksena on esittää Hanoi Rocksin tuotantoa, Monroen soolobiisejä sekä sekalaisia covereita, ja keikkojen ilmapiiri halutaa pitää ylipäätään maanläheisenä. Yleisölle kerrotaan kaikenmoisia tarinoita kappaleiden taustoista, settilistat muokkautuvat fiiliksen mukaan ja niin edelleen.

Kaupungissa rokataan sittenkin – Rock in the City -festivaali toteutetaan erityisjärjestelyin kolmella paikkakunnalla

Rock In The City -festivaalikiertue oli alunperin tarkoitus järjestää tänä kesänä kymmenessä eri kaupungissa ennen kuin koronavirus sotki nämä suunnitelmat. Suurin osa keikkapäivämääristä jouduttiin luonnollisestikin perumaan, mutta nyt kaupunkirokkauksen ystävät ovat saamassa balsamia haavoilleen.

Michael Monroe esiintyy vaihteeksi popbiisillä – tarkasta uusi, yllättävä 6G-kappale

Katsoitko vuonna 2018 Suomen X Factoria? Siinä 6G-orkesteri pääsi Michael Monroen valmennettavaksi, ja yhteistyö sujui ilmeisesti mallikkaasti, sillä osapuolet viihtyvät saman projektin äärellä edelleen. Monroe nimittäin soittaa 6G:n tuoreella Soita mut repeatilla -singlellä saksofonia, ja mies nähdään myös kappaleen musiikkivideolla. Katso Soundissa ensi-iltansa saava video alempaa.

Miten lähtee Michael Monroelta Misfitsin tuotanto? Helsingissä kuultiin hiljattain jotain erityistä

Michael Monroe joutui muiden mukana perumaan loput maaliskuulle sovitut keikkansa, mutta ainakin mies ennätti 6.3. esiintymään akustisesti Helsingin On the Rocksissa. Siellä yleisölle tarjottiin cover-esitys, jota Monroen aikaisemmilla keikoilla ei ainakaan nettitietojen perusteella ole juuri kuultu: uusi tulkinta Misfitsin vuonna 1979 levyttämästä Horror Business -rämistelystä. Valpas katsoja myös onnistui taltioimaan esityksen, joten tarkasta yläpuolelta, miten show eteni!

Kappas, Michael Monroe saa olla Lontoossa osa kovan luokan comeback-keikkaa

Taas nähdään, että Michael Monroen nimi on alan piireissä suht kovaa valuuttaa. Brittiläinen Vive Le Rock -lehti järjestää 1. huhtikuuta gaalaillan, jonka esiintyjäluettelossa komeilee huomionarvoinen nimi: 1980-luvun goottirock-jätti The Lords of the New Church nimittäin nousee tapahtumassa pitkästä aikaa lavalle Michael Monroe laulajanaan.