Minkä Anthraxin julkaiseman biisin Scott Ian haluaisi pyyhkiä historiasta? Vastaus löytyy 1980-luvulta

27.9.2022 13:11

Metal Hammer julkaisi hiljattain artikkelin, jossa lukijat pääsivät esittämään Anthraxin Scott Ianille erinäisiä kiperiä kysymyksiä. Yleisöä kiinnostivat muun muassa Ianin sarjakuvamieltymykset, ajatukset hiuslisäkkeestä, muistot Pulmuset-kuvauksista sekä ajatukset edesmenneestä Meat Loafista.

Yksi kiintoisa kysymys liittyy Anthraxin historiaan. Cynthia Cohen -niminen lukija utelee, minkä Anthraxin julkaiseman biisin Ian pyyhkisi historiankirjoista, jos pystyisi. Ianin katse kääntyy vuoteen 1984, kun yhtye ryhtyi coverointihommiin.

”Julkaisimme oman versiomme Alice Cooperin I’m Eighteenistä. Rakastan sitä biisiä, mutta en olisi halunnut coveroida sitä. Se on ainoa Anthraxin biisi, jolla en soita komppikitaraa”, Ian kirjoittaa.

”Quiet Riot oli noussut listaykköseksi Cum On Fell the Noize -versiollaan, joten meilläkin oltiin, että tehdään joku coverbiisi, niin saamme radiosoittoa. Olin täysin sitä ideaa vastaan, mutta jäin äänestyksessä vähemmistöön, joten jättäydyin vain pois kappaleelta.”

Ja näin se Fistful of Metal -levyllä julkaistu versio menee:

Lisää luettavaa