Artisti: Anthrax

Anthrax on vanhoilla päivilläänkin kovassa vedossa, todistaa tuore studiolive – katso vaikka itse

Anthrax vieraili hiljattain Sweetwater Studiosin tiloissa opettamassa studiotyöskentelyn saloja, ja samaan hengenvetoon taltioitiin myös parin biisin studiolive Youtube-yleisön ihmeteltäväksi. Orkesteri esitti tasapuolisesti vanhaa ja uutta matskua, kun esityslistalle valikoituivat wanha kunnon Madhouse sekä vuoden 2011 Worship Music -albumin single Fight ’Em Til You Can’t. Katso esitykset alapuolelta.

Scott Ianin kitarasoundi iskee ilmat pihalle – nyt Anthrax-kitaristi avaa soittolaitteistonsa saloja

Oletko aina halunnut tietää, millaisilla vermeillä Scott Ian saa aikaiseksi maineikkaan kitarasoundinsa? Anthrax-kitaristin tylyt riffit lähtevät ilmoille sellaisella tarmolla, että heikompaa pökerryttää, ja yllä olevassa Nick Bowcottin videohaastattelussa Ian esittelee laitteistoaan ilahduttavalla pieteetillä. Jutussa käydään läpi niin plektrat, kitarat kuin muutkin tarpeelliset osa-alueet.

Lisää yksityiskohtia ex-Anthrax-nokkamiehen pahoinpitelyjupakasta ilmi, laulaja kiistää syytökset – ”Ei ollut mitään hiton tappelua”

Kerroimme eilen vuosina 2007-2009 thrash metal -yhtye Anthraxin riveissä laulaneen Dan Nelsonin tulleen pidätetyksi 74-vuotiaan miehen pahoinpitelystä epäiltynä. New York Daily News on nyt kaivanut lisätietoja tapahtumasta esiin ja haastatellut epäillyn pahoinpitelyn uhreja – niin, uhrejakin on ilmeisesti kaksi yhden sijaan.