Artisti: Anthrax

Tässäpä kunnon yhden miehen bändi: Anthrax-muusikko esittää yksin Iron Maidenia

Anthraxin rumpali Charlie Benante jatkaa loputonta koronaäänitteiden kavalkadiaan. Mies on versioinut viime vuoden aikana Youtube-kanavallaan kaikenlaisia artisteja aina Kissistä Massive Attackiin ja Billie Eilishistä Beastie Boysiin, ja tavallisesti herran seurana on ollut vaihtuva litania tuttavamuusikoita. Nyt Benante on kuitenkin tositoimissa yksinään, ja esityslistalla on Iron Maidenin Piece of Mind -aikojen bravuuri Revelations. Kuutele alempaa.

”Lepää rauhassa, kiitos kaikesta” – Metallica ja Anthrax kunnioittavat edesmennyttä Marsha Zazulaa

Viikoloppuna kuultiin surullisia uutisia Yhdysvalloista, kun musiikkimedioissa alkoi levitä tieto, että Megaforce Recordsin johtohahmoihin kuulunut Marsha Zazula on kuollut 68-vuotiaana. Zazula oli 1980-luvun alussa aktiivisesti mukana nostamassa esille aikansa lupaavia kellaribändejä, joista sitten kasvoi ajan mittaan vaikutusvaltaisia nimiä: Megaforcen yhtyeitä olivat esimerkiksi Metallica, Anthrax, Testament, Ministry ja Overkill.

Loputon koronavideoiden sarja poiki varsin reippaan version vanhasta Anthrax-klassikosta

Koronapandemia on raivonnut jo iät ja ajat, mutta edelleen muusikot jaksavat tehtailla karanteenivideoita yleisön iloksi. Two Minutes to Late Night -videosarjan viimeisimmässä osassa Carcassin, Integrityn, Peripheryn ja muiden sellaisten orkesterien jäsenet esittävät yhteistuumin oman näkemyksensä Anthraxin Caught in a Moshista. Tämän reippaan pogoilubiisin kuuntelee aina mielellään, joten klikkaa alempaa biisi soimaan ja fiilistele menemään.