Artisti: Anthrax

Scott Ianin kitarasoundi iskee ilmat pihalle – nyt Anthrax-kitaristi avaa soittolaitteistonsa saloja

Oletko aina halunnut tietää, millaisilla vermeillä Scott Ian saa aikaiseksi maineikkaan kitarasoundinsa? Anthrax-kitaristin tylyt riffit lähtevät ilmoille sellaisella tarmolla, että heikompaa pökerryttää, ja yllä olevassa Nick Bowcottin videohaastattelussa Ian esittelee laitteistoaan ilahduttavalla pieteetillä. Jutussa käydään läpi niin plektrat, kitarat kuin muutkin tarpeelliset osa-alueet.

Lisää yksityiskohtia ex-Anthrax-nokkamiehen pahoinpitelyjupakasta ilmi, laulaja kiistää syytökset – ”Ei ollut mitään hiton tappelua”

Kerroimme eilen vuosina 2007-2009 thrash metal -yhtye Anthraxin riveissä laulaneen Dan Nelsonin tulleen pidätetyksi 74-vuotiaan miehen pahoinpitelystä epäiltynä. New York Daily News on nyt kaivanut lisätietoja tapahtumasta esiin ja haastatellut epäillyn pahoinpitelyn uhreja – niin, uhrejakin on ilmeisesti kaksi yhden sijaan.

Entinen Anthrax-laulaja pidätettiin – epäillään hakanneen 74-vuotiaan vanhuksen

Muistatko Dan Nelsonin? Tämä kaveri oli varmaan kaikkein kummallisin luku Anthraxin pitkällä uralla. Nelson kiinnitettiin veteraanibändiin vuonna 2007, ja yhtye äänitti miehen kanssa Worship Music -albumin, mutta jo kaksi vuotta myöhemmin Nelsonin ilmoitettiin jättäneen bändin. Viralliseksi syyksi annettiin laulajan sairastuminen, mutta Nelson itse sanoi, että hänet erotettiin. Worship Music viimeisteltiin lopulta Joey Belladonnan kanssa ja Nelsonin laulut pyyhittiin levyltä pois, ennen kuin se lopulta julkaistiin vuonna 2011.

Millaisessa iskussa on Tuskassakin pyörähtänyt Anthrax? Katsotaanpa thrash-jätin kokonainen festarikeikka Ranskasta

Helsingin Tuska-festivaaleillakin kesäkuussa jytäämässä käynyt yhdysvaltalainen thrash metal -veteraani Anthrax esiintyi kuluvan kesän Euroopan-kiertueellaan myös Ranskan Hellfestissä.
Arte Concert kuvasi yhtyeen setin kokonaisuudessaan ja se on nyt julkaistu Youtuben puolella. Voit katsoa koko komeuden tuosta ylempää.