Artisti: Aimée Osbourne

Ozzy Osbournen tytär Aimée julkaisi jälleen musiikkia – kuuntele tummasävyinen single Against Mine

Muun musiikkimaailman tavoin myös Aimée Osbourne palaa kuvioihin koronahiljaisuuden jälkeen. ARO-kokoonpanon keulilla operoiva laulaja julkaisi uuden Against Mine -singlen, ja kappaleen kaveriksi tehtiin myös tyylikäs musiikkivideo. Katso Mynxii Whiten ohjaama video alempaa.

Millaista musiikkia tekee Ozzyn vähemmän julkisuudessa viihtyvä tytär Aimée Osbourne?

Kun Ozzy, Sharon, Kelly ja Jack Osbourne hääräsivät 2000-luvun alkupuoliskon The Osbournes -hittisarjassa, Aimée Osbourne pysyi koko hommasta kaukana. Vuonna 1983 syntynyt Aimée halusi pitää yksityiselämänsä omana tietonaan, ja muusikko arveli tosi-tv-hömpän myös vaikuttavan negatiivisesti omaan musiikkiuraansa. Kukaties viisaasti ajateltu, kun katsoo vaikka miten Kellyn artistiura oli ja meni.

Pimeyden ruhtinaan tytär pimeis… no, tummissa tunnelmissa

Ozzy ja Sharon Osbournen tyttären Aimée Osbournen ARO-projekti julkaisee uuden ep:n. Tummasävyiseltä pikkulevyltä lohkaistun Raining Gold -videon pariin pääsee tuossa alla.- Olen kokenut elämässäni paljon, niin hyviä kuin huonompiakin asioita. Kappale kertoo siitä, miltä tuntuu olla jatkuvasti väärinymmärretty. Sekä siitä, miten tärkeää on tehdä päätökset oman harkinnan mukaan ja uskoa itseensä, Osbourne kertoo.