Artisti: Sam Smith

”And the Oscar goes to…” – Elokuva-akatemia palkitsi Sam Smithin ja Ennio Morriconen

Oscarit jaettiin jälleen 88. kertaa. Kultainen miekkonen parhaasta alkuperäiskappaleesta jaettiin tänä vuonna uusimman James Bond -elokuvan tunnarille, Sam Smithin Writing’s On The Wallille. Smith myös esitti kappaleen gaalassa.

James Bond perusasioiden äärellä – Video Sam Smithin Bond-tunnarille julki

Tulevan James Bond -elokuva Spectren tunnusbiisille, Sam Smithin Writing’s On The Wallille on nyt julkaistu musiikkivideo, joka sisältää pätkiä itse elokuvasta. Video on kappaleen tavoin melko minimalistinen, ja se lähinnä esittelee kauniita maisemia ja, totta kai, kauniita naisia Daniel Craigin esittämän Bondin seurassa.

Kyllä! Faith No More saapuu Provinssiin

Ensi kesän uudistunut Provinssi alkaa vaikuttaa hurjan hyvältä:  Seinäjoelle saapuu keväällä paluulevynsä julkaiseva Faith No More.Lisäksi 24.-27.6. järjestettävälle festarille on vahvistettu yli 20 muuta uutta kiinnitystä, joukossaan omintakeinen eteläafrikkalaisbändi Die Antwoord, popkomeetta Sam Smith, Mercury Prize -palkittu hiphopryhmä Young Fathers, stonerjyrä Red Fang sekä Fink.Kotimaisia vahvistuksia ovat Von Hertzen Brothers, Lapko, Olavi Uusivirta, Disco Ensemble, Hisser, Teksti-tv 666, Rytmihäiriö, Paperi T, Tippa-T, MNTTT, Kasmir, JVG ja Atomirotta….