Ilmoitus: Juhlateltta mahdollistaa juhlat omalla pihalla

Luetuimmat jutut

Parhaat bileet järjestyy omalla pihalla. Vaihtelevakaan sää ei pysäytä juhlia kun ostaa laadukkaan juhlateltan. Katso vinkit valintaan.

ILMOITUS Pihajuhlat ovat täydellinen tapa juhlistaa syntymäpäiviä, ristiäisiä ja häitä. Tai miksi et järjestäisi kesän parhaita bileitä oman pihan rauhassa. Suomen vaihtelevat kesäsäät aiheuttavat kuitenkin usein epävarmuutta juhlapäiviin, ellei varastosta löydy juhlatelttaa.

Juhlateltat sopivat loistavasti myös erilaisiin tapahtumiin messuista toreille tai vaikka urheiluturnauksiin. Juhlateltta tarjoaa vieraille aina suojaisan paikan nauttia kesäpäivistä, vaikka välillä vähän vettä ripauttaisikin.

Erilaiset juhlatelttamallit

Preeco.fi verkkokaupasta löydät juhlateltat kaikkin eri tapahtumiin. Vuosien kokemuksella valikoimaan on valikoitunut hinta-laatusuhteeltaan parhaat juhlateltat, jotka kestävät käytössä vuosia.

Pop-up teltat ovat paras ratkaisu kun tarvitset tuotteen jonka saa nopeasti kasaan vaikka yksin. Se on siis täydellinen valinta varsinkin messuille ja tapahtumiin, joissa telttaa pidetään pystyssä vain lyhyitä aikoja.

Pop-up telttojen sateenvarjomainen aukaisumekanismi mahdollistaa teltan pystyttämisen jopa minuutissa, jolloin aikaa jää enemmän muille järjestelyille.

Juhlateltat ilman pop-up mekanismia ovat hieman hitaampia kasata, mutta ne tarjoavat myös tukevan teltan kaikkiin juhliin.

Varsinkin kotipihoihin ostetaan usein paviljonkimallisia juhlatelttoja. Paviljongit ovat näyttäviä juhlatelttoja, joiden alle kelpaa asetella puutarhasohvat ja ruokailuryhmät. Tavallista juhlatelttaa näyttävämmät paviljongit pitää mieluusti pystyssä läpi kesän, ja niillä saa aurinkorantamaisen, tyylikkään, fiiliksen puutarhaan.

Osa Preecon paviljongeista on myös varustettu LED-valoilla, jotka toimivat aurinkoenergialla. Tälläiseen juhlatelttaan ei tarvita erillisiä valonlähteitä, ja juhlat voivat jatkua pitkään auringon painuttua jo horistonttiin.

4 nopeaa vinkkiä juhlateltan valintaan

Omalla juhlateltalla säästää selvää rahaa vuokraamiseen verrattuna. Juhlateltan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota näihin seikkoihin.

1. Juhlateltan runko

Telttojen rungot valmistetaan useimmiten teräksestä tai alumiinista. Teräs on painavampi, joten se antaa hieman paremman tukevuuden teltalle. Alumiinirunkoa on kuitenkin helpompi kuljettaa, ja se kestää paremmin erilaisia sääolosuhteita. Huomioi myös rungon kasaus. Pop-up teltan saa pystyyn jopa minuutissa. Runkon tukevuutta voidaan paranta lisäpainoilla.

2. Juhlateltan kankaat

Teltoissa käytetään erilaisia kangasmateriaaleja. Huomiota kannattaa kiinnittää ainakin kankaan vedenpitävyyteen, sekä UV-suojaukseen. Useimpiin malleihin mukana tulee myös seinäkankaat, jotka voidaan kiinnittää tarvittaessa erikseen, sekä hyttysverkot.

3. Juhlateltan ulkonäkö

Tyylikkäät juhlat puutarhassa onnistuu juhlateltan avulla. Valkoinen juhlateltta on aina varma valinta kaikkiin tapahtumiin häistä nimipäiviin. Paviljongeissa ulkonäköön on panostettu eniten, ja ne sopivat erityisen hyvin sinulle, jos haluat suojaisan paikan koko kesäksi.

4. Juhlateltan mitat

Juhlateltan koko riippuu tietenkin aina kohteesta johon se aiotaan sijoittaa. Mieti myös mitä kaikkea aiot sijoittaa telttaan, jotta se varmasti peittää kaiken tarvittavan. Nyrkkisääntönä on hyvä pitää että teltassa on tilaa ainakin neliömetri henkilöä kohden.