Ilmoitus: Netistä haettu kulutusluotto on osamaksusopimusta halvempi tapa rahoittaa hankintasi

Luetuimmat jutut

Mikäli joudut rahoittamaan hankintasi lainarahalla, ovat kulutusluotot usein edullisempi rahoitusratkaisu verrattuna myyjäliikkeen tarjoamaan osamaksusopimukseen – erityisesti kun kilpailutat luotot huolellisesti.

ILMOITUS On yleistä, että suuremmat hankinnat, kuten TV tai äänentoistojärjestelmä hankitaan lainarahalla, sillä pitkäaikainen säästäminen ei usein ole mielekästä kulutuselektroniikkaa hankittaessa. Useimmat myyjäliikkeet tarjoava osamaksua jonkin rahoituslaitoksen kautta, joka onkin usein helpoin vaihtoehto, sillä osamaksun voi sopia jo kassalla, asioitpa sitten verkossa tai kivijalkakaupassa. Nämä kolmansien osapuolten tarjoamat rahoituspaketit ovat kuitenkin usein huomattavan kalliita.

Myös osamaksusopimus on velkaa, josta lainoittaja kerää erilaisia kuluja. Näitä voivat olla muun muassa korko, avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Erityisesti suurten ja pitkäaikaisten sopimusten kohdalla, kulut voivat kasvaa huomattavan suuriksi. Eikä hakijalla ole juurikaan vaikutusmahdollisuuksia. Hakemalla lainaa netistä itse voit kuitenkin säästää selvää rahaa ja hallita lainaa paremmin.

Lainavertailupalvelu löytää lainatarjoukset puolestasi
Kilpailuttaminen on järkevää myös lainaa hakiessa. Lainamarkkinat voivat olla hieman vaikeaselkoisia perinteiseen hintavertailuun verrattuna, mutta säästöt voivat olla merkittäviä. LoanScouter on kansainvälinen lainavertailupalvelu, joka auttaa myös suomalaisia asiakkaitaan löytämään edullisen vakuudettoman lainan.

LoanScouter -lainavertailu on täysin maksuton palvelu eikä vertailu vaadi rekisteröintiä tai muita sitoumuksia. Voit vertailla kymmenien Suomessa toimivien pankkien ja lainaa myöntävien yritysten lainatuotteita ja siirtyä veloituksetta hakemaan haluamaasi lainaa. Voit hakea lainaa muutamista kympeistä aina 70 000 € asti – ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainanhakijana sinun tulisi kiinnittää huomiota ainakin lainan korkoon, tarjottuun laina-aikaan sekä todelliseen vuosikorkoon. Lainaa vain niin paljon kuin tarvitset hankinnan tekemiseen, sillä maksat lainakuluja myös jäljelle jäävästä osasta, joka saattaa vain päätyä makaamaan tililläsi.

Lainanhaku edellyttää hieman viitseliäisyyttä ja asiaan perehtymistä, mutta puolen tunnin työllä voit säästää jopa satoja euroja. Lue lisää lainoista, lainan hakemisesta ja säästämisestä LoanScouterin lainasivuilta.