Ex-Sonata-kitaristi Jani Liimatainen kirjoitti Sturm Und Drangille

10.11.2008 16:37

Vaasalainen Sturm Und Drang ennakkokuunteluttaa Rock 'N' Roll Children -albumiaan MySpacessa kahden päivän ajan. Albumi saapuu kauppoihin 12. marraskuuta ja samana päivä ilmestyy myös uusi Soundi, josta voi lukea lisää Sturm Und Drangista.

Vaasalainen Sturm Und Drang ennakkokuunteluttaa Rock ’N’ Roll Children -albumiaan MySpacessa kahden päivän ajan. Albumi saapuu kauppoihin 12. marraskuuta ja samana päivä ilmestyy myös uusi Soundi, josta voi lukea lisää Sturm Und Drangista.

– Levyn kakkoskappale The River Runs Dry on Sonata Arcticassa aikaisemmin vaikuttaneen Jani Liimataisen käsialaa. Hän antoi biisin meille jo ensimmäisen levymme aikoihin, mutta silloin sitä ei tehty valmiiksi. Jani kehui sovitustamme todella hyväksi, Sturm Und Drangin laulajakitaristi André Linman sanoo.

– Jani ei tätä sanonut, mutta minusta tuntuu, että biisin sanoitukset kertovat Liimataisen fiiliksistä Sonatasta erottamisen jälkeen. Siellä lauletaan muun muassa, että ”there is a limit how much I can carry / the misery I married kept me chained down so long / now I feel alive for the first time” ja niin edelleen.

www.sturmunddrang.fi

Lisää luettavaa