Jäitkö ilman HIM-lippua? Jäähyväiskeikat soivat onneksi myös Helsingin Jäähallissa, Tampereella, Oulussa ja Seinäjoella

Tavastian-liput menivät hetkessä, mutta onneksi uransa päättävä love metal -suuruus konsertoi Jäähallin Black Box -tiloissa välipäivinä ja käy ilahduttamassa myös muissa kaupungeissa.
9.8.2017 14:00

HIM tiedotti hiljattain, että bändin vihoviimeinen keikka soitetaan Helldone-festivaalin yhteydessä Tavastialla uudenvuodenaattona. Sinne ei kovin montaa kuulijaa mahdu, ja keikka myytiinkin hetkessä loppuun. Näppejään nuolemaan jäänyttä yleisöä lohduttanee se tieto, että yhtyeen voi nähdä vielä muutamaa päivää aikaisemmin vähän suureellisemmissa puitteissa Helsingissä – sekä muuallakin päin Suomea.

Helldone laajentuu Helsingin Jäähalliin Black Box -tiloihin 27. joulukuuta. Lavalle nousevat tuolloin myös The 69 Eyes ja Jimsonweed. Toisin kuin Tavastialle, Jäähalliin pääsevät myös alaikäiset.

Helldone-keikkoja on luvassa myös Oulussa (Terminaali-areena, 28.12.), Seinäjoella (Rytmikorjaamo, 29.12.) ja Tampereella (Pakkahuone & Klubi, 30.12.). Niillä keikoilla HIMin seurana on Jimsonweed.

Liput kaikille keikoille tulevat myyntiin maanantaina 14. elokuuta klo 13. Kiinnostuneiden kannattanee olla maanantaina hyvissä ajoin asemissa, nämäkin liput lähtevät varmasti pikavauhtia liikkeelle!

Helldone: HIM + The 69 Eyes, Jimsonweed
Ke 27.12.2017 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ikärajaton tapahtuma / anniskelualueelle ikäraja K-18

Helldone: HIM + Jimsonweed
To 28.12. Terminaali-areena, Oulu
Pe 29.12. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
La 30.12. Pakkahuone & Klubi, Tampere

Liput tulevat myyntiin ma 14.8.2017 klo 13:00 Ticketmasterissa ja Tiketissä

Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa