Joko Vince Neilillä ääni kulkee? – Tuoreita videoita Mötley Crüe -laulajan keikalta julki

Vince Neil.
Lies Angeles / MEGA / All Over Press

Mötley Crüen on tarkoitus lähteä kesällä stadionkiertueelle.

Mötley Crüe ilmoitti pari vuotta sitten palaavansa taas yhteen ja lähtevänsä kiertämään Amerikan stadioneita yhdessä Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jettin kanssa. Kiertueen oli tarkoitus alkaa jo kesällä 2020, mutta sitä on jouduttu siirtämään koronan vuoksi aina ensi kesään saakka.

Moni on kuitenkin ollut huolissaan siitä, miten Mötley Crüe -laulaja Vince Neil mahtaa näin isosta kiertueesta suoriutua. Huolet nousivat pintaan viime kesänä Neilin esiinnyttyä soolobändinsä kanssa Boone River Valley Festival -tapahtumassa, joka meni laulajan osalta totaalisesti vihkoon. Fanien keikalta kuvaamissa viraali-ilmiöiksi nousseissa videoissa Neil joutui taistelemaan tosissaan selviytyäkseen keikasta ja käveli lopulta äänensä menettäneenä lavalta kesken setin.

Eivätkä Neilin Boone Riverin jälkeiset esiintymisetkään ole menneet kuin Strömsössä vaan miehellä on ollut suuria vaikeuksia äänensä ja kuntonsa kanssa. Lokakuussa hän kaiken lisäksi putosi lavalta Monsters on the Mountain -festivaaleilla esiintyessään ja mursi kylkiluitaan.

Nyt nettiin on ilmaantunut fanien kuvaamia videoita Vine Neilin soolobändin tämän vuoden ensimmäisiltä keikoilta, jotka soitettiin 14.1. Ohion Columbuksessa ja 15.1. Indianan Lawrenceburgissa. Toki fanien kuvaamien videoiden laatu on mitä on, mutta eipä Neilin keikkakunnossa tunnu näiden perusteella vieläkään hirveästi hurraamista olevan. Katso ja totea vaikka itse tuosta alempaa.

No, kesään on toki vielä aikaa, että ehkä se siitä pienellä (tai vähän isommalla) treenillä vielä alkaa sujua. Ainakin bänditoveri Nikki Sixx vakuuttaa laulajan treenaavan kovasti ja uskoo eeppisen paluukiertueen vihdoin toteutuvan tulevana kesänä.