Mötley Crüen kanssa stadionkiertueelle suuntaavan Def Leppardin kitaristi kommentoi Vince Neilin hiljattaista katastrofiesitystä

Raportoimme jokin aikaa sitten Mötley Crüe -solisti Vince Neilin vähemmän putkeen menneestä soolokeikasta.

Nyt Crüen kanssa ensi kesänä stadionkiertueelle suuntaavan Def Leppardin kitaristi Phil Collen on ottanut aiheeseen kantaa hiljattaisessa haastattelussaan.

”Olen kuullut siitä”, mies toteaa Jeremy White Podcastille. ”Hei, hänellä on vuosi aikaa. Pelissä on paljon, ja haluat olla parhaimmillasi kun astut lavalle. Toivottavasti treenaamme yhdessä sun muuta.”

Collen suitsuttaa yhtyeiden välillä vallitsevaa toveruutta ja kertoo sopineensa kiertueelle valmistautumisesta Crüe-basisti Nikki Sixxin kanssa.

”Se on toinen juttu — välillämme vallitsee toveruus, erityisesti Mötley Crüen kanssa. Juttelimme Nikkin kanssa juuri ennen [kiertueen julkistusta], että ’Treenaamme yhdessä. Teemme sitä ja tätä.'”, Collen sanoo.

”Yksi juttu jonka opin Kissin kanssa rundatessa on, että he panostavat 100 prosenttia show’n jokaiseen aspektiin, silloinkin kun eri yhtyeet rundaavat yhdessä”, mies jatkaa. ”Henkilökuntamme työskentelivät yhdessä Kiss-rundilla, jotta show näyttäisi mahtavalta. Se käy järkeen. Jos keikka on parempi [toiselle bändille], se on vielä parempi meille kaikille.”

Collen palaa vielä Neiliin ja toteaa ajan olevan toistaiseksi tämän puolella.

”Vincellä on vuosi aikaa. Toivottavasti kaikki on silloin kunnossa. Toivon niin. Pidetään sormet ristissä.”