L.A. Gunsin Phil Lewis pitää Vince Neilin viimeaikaisia esiintymisiä säälittävinä – ”Nokkamiehenä ja laulajana sinulla on vastuu olla kunnossa”

Phil Lewis lavalla vuonna 2019.
Boston Schulz / Shutterstock / All Over Press

"Minulta ei löydy yhtään sympatiaa", Phil Lewis toteaa.

L.A. Guns -yhtyeen solisti Phil Lewisia oli hiljattain TotallyDrivenTV:n The Bay Ragni Show’ssa haastateltavana ja puheenaiheeksi nousi muun muassa se, miten 64-vuotias laulaja pitää huolta äänestään ja yleisesti kunnostaan. Kysymykseen vastatessaan Lewis tuli samalla tölväisseeksi Mötley Crüen Vince Neiliä tämän viimeaikaisten vähemmän mairittelevien esiintymisten johdosta. Lewis ei suoraan mainitse nimeltä kenestä puhuu, muttei vaadi kummoisia salapoliisikykyjä ymmärtääkseen, keneen tässä nyt viitataan.

”En halua olla kuin ne tyypit, jotka setin puolivälissä toteavat, että ’Vittu, olen ihan rapakunnossa, koska en ole tehnyt tätä pitkään aikaan’. Olet varmaan nähnyt ne pätkät joten tiedät, ketä tarkoitan. Oli todella säälittävää nähdä, miten stadionkiertueen pääesiintyjän laulaja ei pysty vetämään neljää biisiä enempää”, Lewis toteaa.

”Ihan oikeasti! Nokkamiehenä ja laulajana sinulla on vastuu olla kunnossa, varsinkin jos olet noin isolla tasolla. Joten ainakaan minulta ei löydy yhtään sympatiaa. Se vaatii työtä ja kuria.”

Mötley Crüen on tarkoitus lähteä pitkälle Pohjois-Amerikan-stadionkiertueelle kesällä 2022 yhdessä Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jettin kanssa. Vince Neilin kunto on kuitenkin herättänyt huolta ja kysymyksiä erityisesti sen jälkeen, kun tämä nousi pitkästä aikaa lavalle viime toukokuussa ja lopetti esiintymisensä kesken sanoen yleisölle, ettei hänen kuntonsa ja äänensä kestä enempää.