Nikki Sixx päivittää lavalta pudonneen Mötley Crüe -laulajan kuulumisia – sanoo kitaran pelastaneen toverinsa vakavammilta vammoilta

Nikki Sixx.

Mötley Crüe -keulakuva Vince Neil putosi viime viikonloppuna Monsters on the Mountain -festivaaleilla Tenneseessä lavalta ja mursi rytäkässä kylkiluitaan. Miehen yhtyetoveri Nikki Sixxin mukaan tapaturma olisi voinut päättyä huonomminkin.

Sixx syyttää tapaturmasta henkilökuntaa, joka jätti lavan reunan merkitsemättä.

”Ilman sitä voi kävellä täydellisessä pimeydessä eteenpäin luullen lavan vielä jatkuvan ja pudota alas sen reunalta”, Sixx selventää Billboardille. ”Olen tehnyt niin itsekin. Nauroimme kerran Vincen kanssa kuinka me molemmat putosimme samalla keikalla. Hänellä oli onnea. Hän sanoi, että jos se ei olisi ollut kappale jolla hän soitti rytmikitaraa, hän olisi voinut lyödä päänsä ja loukkaantua paljon pahemmin. Kitara katkaisi hänen pudotuksensa. Mutta hän paranee ja tulee olemaan valmis lähtemään [Mötley Crüen] rundille kesäkuussa.”

Sixxin mukaan Mötley Crüe -miehistö odottaa jo innolla paluukiertuettaan Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jett & the Blackheartsin kanssa.

”Tätä kiertuetta on siirretty jo kahdesti”, Sixx sanoo. ”Meillä ei vain yksinkertaisesti ollut aiemmin tarpeeksi tietoa, protokollista ja muista, lähteäksemme stadionkiertueelle. Meillä on kaikilla siitä nyt hyvä tunne, emmekä malta odottaa.”