Nikki Sixx kommentoi Andy McCoyn viimeaikaisia Mötley Crüe -kuitteja – ”Hän yrittää vain myydä kirjaa, albumia tai klubikiertuetta”

Vastikään Jukebox Junkie -coveralbumin julkaissut Andy McCoy on viime aikoina heitellyt haastatteluissaan kipakoita kuitteja Mötley Crüe -leirin suuntaan. Kitaristi muun muassa kutsui yhtyeen johtohahmo Nikki Sixxiä ”toisen luokan kansalaiseksi”, ja totesi aiemmin basistilla olevan tapana ”valehdella suut ja silmät täyteen”. Muunkinlaista piikkiä on lennellyt.

Nyt Sixx on kommentoinut McCoyn puheita sosiaalisessa mediassa.

”Andy McCoy on viime aikoina paasannut, etten koskaan kiittänyt häntä henkeni pelastamisesta heroiiniyliannostuksen jäljiltä”, Sixx kirjoittaa Twitterissä. ”Se on totta. En myöskään koskaan kiittänyt häntä siitä, että hän hankki minulle huumeet tuona iltana, ollessani hengenvaarallisesti addiktoitunut… Tajuan kyllä, hän yrittää vain myydä kirjaa, albumia tai klubikiertuetta…”

Sixx kirjoitti aiemmin samansuuntaisen päivityksen, mainitsematta kuitenkaan tuolloin McCoytä nimeltä.

”Aina kun muut muusikot alkavat lytätä meitä, katson mitä he puuhaavat, ja huomaan, että he yrittävät myydä kirjaa, musiikkia, kiertuetta tai muuta minun tai meidän nimemme avulla”, Sixx kirjoitti. ”Se saa tuumimaan, että ’Hmm!'”