Artisti: Andy McCoy

Andy McCoy kummastelee Nikki Sixxin tarinoita – ”Pelastin hänen henkensä, mutta juttujen mukaan hakkasin häntä pesäpallomailalla”

Andy McCoy palasi tuoreessa Laughingmonkeymusicin haastattelussa 1980-luvun puolivälin tapahtumiin. Tuolloin mies oli Lontoossa Mötley Crüe -basisti Nikki Sixxin kanssa asioimassa paikallisen huumediilerin tykönä. Sixx päätyi ottamaan reissussa yliannostuksen, mutta tarinat siitä mitä tämän jälkeen oikein tapahtui, poikkeavat toisistaan riippuen aina siitä, kuka kulloinkin on muisteluvuorossa.

”Mä tulin ja vedin vähän bluesöljyy” – Andy McCoy ja Ville Valo kertoivat väkeviä sammumistarinoita vuoden 2001 Ankkarockissa

Viikonloppu on jälleen täällä ja sehän tarkoittaa monille kaivattua taukoa arjen aherruksesta. Mikä olisikaan parempi tapa nollata kulunut viikko ja aloittaa omien rientojen valmistelut kuin katselemalla Hanoi Rocks -legenda Andy McCoyn ja entisen HIM-keulakuva Ville Valon 20 vuoden takaisia edesottamuksia The 69 Eyes -basisti Archzien tiukassa haastattelussa.