Artisti: Andy McCoy

Nikki Sixx kommentoi Andy McCoyn viimeaikaisia Mötley Crüe -kuitteja – ”Hän yrittää vain myydä kirjaa, albumia tai klubikiertuetta”

Vastikään Jukebox Junkie -coveralbumin julkaissut Andy McCoy on viime aikoina heitellyt haastatteluissaan kipakoita kuitteja Mötley Crüe -leirin suuntaan. Kitaristi muun muassa kutsui yhtyeen johtohahmo Nikki Sixxiä ”toisen luokan kansalaiseksi”, ja totesi aiemmin basistilla olevan tapana ”valehdella suut ja silmät täyteen”. Muunkinlaista piikkiä on lennellyt.

Miten lähtee Andy McCoylta Iggy Popin ja David Bowien bravuuribiisi? Andyn uusi coverlevy on julki

Tänään ilmaantui kaiken kansan kuultavaksi Andy McCoyn tuore Jukebox Junkie -coverlevy, jolle Andy on taltioinut itselleen rakkaita biisejä vuosien varrelta. Tai kuten mies itse tiedotteessa toteaa: ”Nää ovat kappaleita, jotka kaikkien pitää saada tietää. Mulla oli aluksi ainakin 60 biisin lista, josta jouduin lopulta valitsemaan mielestäni sopivammat tälle levylle. Niiden olisi mielestäni pitänyt
olla suurempia hittejä, kun ne julkaistiin.”

Andy McCoy laukoo taas suoria sanoja Mötley Crüen suuntaan: ”Nikki Sixx on toisen luokan kansalainen”

2000-luku on todistanut, että monet ikuisiksi kuvitellut riidatkin ovat rockmaailmassa selvitettävissä – katso nyt vaikka Axl Rosea ja Slashiä. Yksi asia kuitenkin on ja pysyy: Hanoi Rocks- ja Mötley Crüe -muusikoiden välinen vihanpito jatkuu vuosikymmenestä toiseen. Ovathan sen syytkin toki painavat, kuten edesmenneen Nicholas Dingleyn lähipiiri voi vahvistaa.

Andy McCoy osoittaa rakkauttaan eri tyylejä ja artisteja kohtaan cover-levyllä – Ensimmäinen maistiainen videoineen julki

Andy McCoy äänitti levyllisen itselleen rakkaita kappaleita ja lopputuloksena syntyi 5. elokuuta julkaistava Jukebox Junkie -albumi, jolla rockveteraani tulkitsee muun muassa Wanda Jacksonin, David Bowien ja Toots & The Maytalsin kappaleita. Levy on McCoyn rakkaudentunnustus lukuisia eri tyylejä ja esittäjiä kohtaan.