Paul Di’Anno kertoo, mikä Ghostin ”vitun surkeassa” Iron Maiden -coverissa laulajaa hiertää – ”Musiikki on itse asiassa aika hyvää, mutta…”

Di'Anno tähdentää, ettei hänellä ole kuitenkaan mitään bändiä eikä Tobias Forgea vastaan.
31.5.2023 07:53

Tobias Forgen johtama Ghost julkaisi hiljattain coverbiiseistä koostuvan Phantomime-ep:n, jolta löytyy muun muassa tulkinta Iron Maidenin eeppisestä Phantom of the Opera -kappaleesta. Pian kappaleen julkaisun jälkeen alkuperäisversion levylle laulanut Iron Maidenin ex-solisti Paul Di’Anno totesi sittemmin poistetussa Facebook-julkaisussaan Ghostin version olevan hänestä ”vitun surkea”.

Tuoreessa Loaded-radion haastattelussa Di’Annolta kysyttiin hieman tarkempia perusteluja, miksi tämä antoi coverille niin tylyn tuomion. Laulaja myönsi ensireaktionsa olleen ehkä hieman jyrkkä ja antaneensa kappaleelle uuden mahdollisuuden. Yksi asia siinä kuitenkin Di’Annoa erityisesti hiertää.

”Olin luultavasti pahalla tuulella kun kuulin sen ensimmäistä kertaa. Totesin vain, että se on vitun surkea. Mutta olen kuunnellut sen nyt ehkä kolme tai neljä kertaa. Jos ihan rehellisiä ollaan, musiikki on itse asiassa aika hiton hyvää, mutta mielestäni Tobiaksen laulu on hieman ponnetonta. Vähän energiaa peliin hei”, Di’Anno toteaa ja lisää, ettei hänellä ole mitään bändiä tai Forgea vastaan.

”Huolimatta siitä, mitä ajattelet Ghostista, olen iloinen heidän puolestaan. Ehkä olin sinä päivänä vain vittuuntunut elämään ylipäänsä, kuten tavallista. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä kärttyisämmäksi myös tulen. Vitun mahtavaa. Mutta yli viisikymppisenä sinulla on täysi oikeus sanoa mitä haluat.”

”Mutta kuten sanoin, toivoisin, että hän olisi vain nähnyt hieman enemmän vaivaa laulujen osalta. Siinä kaikki.”

Alapuolelta voit vertailla Ghostin tulkintaa alkuperäisen kanssa.

Lisää luettavaa