Artisti: Ghost

Paholaisia, syntisiä juhlia ja raakaa rakkautta – Ghostin uutuusvideo on jälleen sitä itseään

Kuinka monelle tulee yllätyksenä, että Ghostin uudessa videossa riittää seksikkäitä tanssinumeroita, arveluttavia orgioita ja verisadetta? Tuskin kovin montaa kättä nousee ylös. Orkesteri teki viimein videon hittisingleensä Dance Macabre, ja yhtenä ilahduttavana yksityiskohtana mainittakoon, että videon alku on melko suora kunnianosoitus Rocky Horror Picture Show’lle. Kaiken kaikkiaan video näyttää kertovan, miten Ghost-hahmojen Sister Imperatorin ja Papa Nihilin rakkaustarina alkoi.

Ghost julkaisi jälleen uuden, oudon videon – mitä tällä ajetaan takaa, sitä voi vain arvailla

Ghost valmistautuu aloittamaan pitkän maailmankiertueensa, ja rundia pohjustetaan varsin merkillisellä videosarjalla. Nyt viidenteen osaan ehtineessä sarjassa seurataan Papa Nihilin ja hänen uskollisen käskyläisensä Sister Imperatorin seikkailuja, ja uusimmassa jaksossa traagisen auto-onnettomuuden seurauksena sairaalaan joutunut sisar ottaa puhelimitse yhteyttä herraansa.

”Haluan Ghostin olevan Black Sabbathin kaltainen bändi” – Tobias Forgen inspiraationlähteet ovat selvästikin kohdillaan

Ghost-pomo Tobias Forge keskusteli tämänvuotisilla Graspop Metal Meeting -festivaalien yhteydessä myöntämässään haastattelussa muun muassa inspiraationlähteistään ja siitä, voidaanko miehen yhtyeen musiikkia pitää vielä täysiverisenä metallina.