Artisti: Iron Maiden

Iron Maidenin Adrian Smith sivuprojektin kimpussa – uudella biisillä vilkuillaan kauas 1970-luvulle

Iron Maidenin Adrian Smith kuuluu siihen muusikkoryhmään, joka on käyttänyt pandemia-ajan sivuprojektin äärellä touhuten. Smith on yhdistänyt voimansa muun muassa Poisonin, Mr. Bigin ja The Winery Dogsin riveissä vaikuttaneen Richie Kotzenin kanssa, ja miesten yhteinen levy tulee julki 26. maaliskuuta. Sitä ennen tuotosta promotoidaan kuitenkin parilla singlellä ja musiikkivideolla.

Seitsemännen pojan seitsemäs poika iskee jälleen – kuuntele uusi versio Iron Maidenin ikivihreästä

Iron Maiden se jaksaa innoittaa uudempia bändejä aina vain. Vuonna 2012 perustettu bostonilaisyhtye Wilderun lisää oman lukunsa Maiden-coverien loputtomaan virtaan ilahduttavalla esityksellä: yhtye teki oman versionsa Seventh Son of a Seventh Son -klassikkolevyn mahtipontisesta nimikappaleesta, jota ei olekaan kovin montaa kertaa äänitetty uusiksi. Kuuntele tuore tulkinta alempaa.

Tässäpä kunnon yhden miehen bändi: Anthrax-muusikko esittää yksin Iron Maidenia

Anthraxin rumpali Charlie Benante jatkaa loputonta koronaäänitteiden kavalkadiaan. Mies on versioinut viime vuoden aikana Youtube-kanavallaan kaikenlaisia artisteja aina Kissistä Massive Attackiin ja Billie Eilishistä Beastie Boysiin, ja tavallisesti herran seurana on ollut vaihtuva litania tuttavamuusikoita. Nyt Benante on kuitenkin tositoimissa yksinään, ja esityslistalla on Iron Maidenin Piece of Mind -aikojen bravuuri Revelations. Kuutele alempaa.