Artisti: Iron Maiden

Iron Maiden -tribuuttibändi sai tutun kasvon rumpupatteristonsa taakse – yleisössä enemmänkin huomionarvoisia hahmoja

Iron Maiden -tribuuttiyhtye Iron Tribe esiintyi kotikulmillaan Nashvillen Hard Rock Cafessa elokuussa. Paikalla olivat päivää ennen omaa Bridgestone Arenan -keikkaansa myös Maiden-basisti Steve Harris, kitaristi Adrian Smith sekä rumpali Nicko McBrain, joka loikkasi lavalle esittämään yhtyeen kanssa Run To The Hillsin sekä Flight Of Icaruksen. Siinähän sitä lienee riittänyt paikalla olleille 390 katsojalle hämmästeltävää!

Väkivaltainen välikohtaus, joka sai Bruce Dickinsonin keskeyttämään Iron Maidenin keikan, ikuistettiin videolle – katso tästä

Raportoimme pari päivää sitten, kuinka tunteet Iron Maidenin keikalla Tacome Domessa kuumenivat siinä määrin, että Bruce Dickinson keskeytti keikan paikallisia järjestyksenvalvojia ripittääkseen. Laulaja pyysi myös yleisöltä videokuvaa tapahtumista, jotta nyrk(e)istä saanut katsoja voisi hakea korvauksia kokemastaan löylytyksestä. Nyt huutoon on vastattu ja välikohtauksesta on ladattu videomateriaalia Youtubeen.

Bruce Dickinson keskeytti Iron Maiden -keikan Jenkeissä – pöyristyi näkemästään väkivallasta

Iron Maiden on kiertänyt viimeisimmällä kiertueellaan kaikilla mantereilla ja esiintynyt tuhansille ja taas tuhansille ihmisille. Niinpä on huomionarvoista, kun Bruce Dickinson sanoo, että on tapahtunut jotain, mitä ei ole tapahtunut missään muualla. Ja se jotain oli, kun Bruce näki 5.9. Washingtonin Tacoma Domessa usean järjestyksenvalvojan pahoinpitelevän brutaalisti erästä Maiden-fania. Aiheesta kertoo Blabbermouth.

Suuri Iron Maiden -visailu käyntiin – kuinka hyvin tunnet Powerslave-klassikkolevyn salat?

Iron Maidenin iki-ihana Powerslave julkaistiin 3. syyskuuta 1984. Julkaisemme nyt levyn juhlapäivän kunniaksi kymmenkohtaisen kyselyn, jonka avulla itse kukin voi tarkistaa, miten hyvin tämän klassikkoalbumin taustat on opiskeltu. Mukana on jokunen helppo nakki, mutta pari kysymystä saattaa saada Maiden-fanaatikotkin ainakin hetkeksi raapimaan päätään. Kokeile onneasi alempana!