Twin Peaksin jatkokauden näyttelijät paljastettiin – mukana runsaasti musiikkipiireistä tuttuja nimiä

Twin Peaksin tekijäryhmä tiedotti Facebookissa seuraavaa: ”The cameras have stopped rolling. A key piece of the mystery is revealed. Welcome back to Twin Peaks.” Tätä tervehdimme ilolla!

Napakan tiedoksiannon alla on puolestaan käsivarren mittainen luettelo näyttelijöistä, jotka ovat mukana ensi vuonna ensi-iltaan tulevassa tuotantokaudessa. Ja sieltähän löytyy monenmoista.

Mukana on yllättävän paljon musiikkipiireistä tuttuja nimiä. Niin Nine Inch Nailsin Trent Reznor, hänen puolisonsa Mariqueen, Eddie Vedder, Chromaticsin Ruth Radelet, Sharon Van Etten kuin Sky Ferreirakin ovat mukana jonkinmoisissa rooleissa. Chris Isaakia ei ole listattu, joten ilmeisesti emme vieläkään saa tietää, mitä erikoisagentti Chester Desmondille oikein tapahtui.

Lisäksi mukana on tietenkin vanhoilta ajoilta tuttuja nimiä, kun sekä Ray Wise (!), David Duchovny, Miguel Ferrer (huraa!), edesmennyt Catherine E. Coulson, Sherilyn Fenn, Russ Tamblyn että Carel Struycken on listattu mukaan. Uusia kiinnostavia nimiä ovat muun muassa Naomi Watts, Jennifer Jason Leigh, Jim Belushi, Tim Roth, ja Laura Dern. Koko listan voi katsoa täällä.