Artisti: Khroma

Modernia raskasta groovea Euroopan lavoilla – Katso Khroman uusi video

Modernia metalia paiskova helsinkiläinen Khroma valmistautuu julkaisemaan ensi keväänä kolmannen pitkäsoittonsa. Albumin teemana kerrotaan olevan ”mystinen, elollisen ja digitaalisen tuhoava organismi, jolle ei ole vastalääkettä.” Mielenkiintoista!
Tänään albumilta on julkaistu toinen single Slaves, jonka videon voit katsoa yläpuolelta. Se on koostettu yhtyeen Euroopan-kiertueelta loppuvuodesta. Khroma onkin ehtinyt kiertää kymmenen vuoden aikana Eurooppaa lukuisia kertoja, viimeksi Jinjerin kanssa.

Huima suomalaiskiertue starttaa huhtikuun alussa

Iltojen kattaus on melkoisen jylhä, tyly, hurmahenkinen ja useimmiten myös mittava, kun KYPCK, Iiwanajulma, Bob Malmström, Khroma ja The Physicists lähtevät tien päälle. Iltojen kokoonpanot vaihtelevat hieman, mutta muun muassa venäjäksi, ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi tulkittua hidastelua ja paahtelua kuulee seuraavasti:04.04. Jyväskylä, Rentukka: KYPCK, Iiwanajulma, Bob Malmström, The Physicists25.04. Pori, Monttu: KYPCK, Iiwanajulma, Bob Malmström26.04. Turku, Klubi: KYPCK, Iiwanajulma, Bob Malmström02.05. Kuopio, Henry´s pub: KYPCK, Khroma03.05. Joensuu, Marks:…

Tuskaan nippu kiinnityksiä, Suomeen uusia ulkomaisia nimiä

Helsingissä kesäkuun lopussa soiva Tuska Open Air Metal Festival on kiinnittänyt uusia artisteja, varsinkin kotimaasta. Kiinnityksen ovat nimittäin saaneet Amorphis, Abhorrence (tästä deathmetal-uria uurtaneesta yhtyeestä löytyy muun muassa edellä mainitun Amorphisin jäseniä), Stam1na, Tombstoned, Baltimor, Cut To Fit, Santa Cruz, Khroma, Seremonia ja Death Hawks.Ruotsista taas tulevat Amaranthe ja Dr. Living Dead.Aikaisemmin Tuska on kiinnittänyt muun muassa King Diamondin, Bolt Throwerin, Testamentin, Nightwishin ja Wintersunin.Tarjolla on myös muita keikkauutisia….