Artisti: Lovex

Lost In Music julkaisi artisteja – Soundi-klubilla mukana Poisonblack

Tampereella 16.-19.10. järjestettävä kaupunkifestivaali Lost In Music on julkistanut ison nipun esiintyjiä. Myös Soundi on mukana tapahtumassa, ja ensimmäinen torstaina 17.10. pidettävälle Soundi-klubille julkistettu esiintyjä on entisen Sentenced-vokalisti Ville Laihialan vuonna 2000 perustama Poisonblack.Poisonblack julkaisee Lyijy-nimisen kuudennen albuminsa 13.9. Ensimmäinen single on Home Is Where The Sty Is ja sen video soi alla.Muita Lost In Music -esiintyjiä ovat muun muassa: Anssi Kela, Lovex, Damn Seagulls, Krista Siegfrids, Eurocrack, Gracias, K-X-P, Husky Rescue,…

Lovexia mm. Saksaan, Tarot ja Turmion Kätilöt Eurooppaan

Tamperelaisyhtye Lovexin tuore Watch Out! -albumi julkaistaan Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa elokuun alkupuolella. Tiedotteen mukaan levyn ensimmäinen singlelohkaisu Slave For The Glory on saanut hyvän vastaanoton saksalaisessa mediassa ja biisi jaetaan radioille perjantaina 1.7.

Tarjolla uutta Lovexia ja Ozia

Tamperelainen Lovex julkaisee uuden Watch Out -albuminsa toukokuussa. Ensimmäinen singlelohkaisu Slave For The Glory on kuunneltavissa täällä.

– Kirjoitimme uutta pitkäsoittoa varten biisejä kolmen levyn edestä, laulaja Theon sanoo.