Artisti: Ok Go

Käsittämättömien musiikkivideoiden mestari OK Go on jälleen vauhdissa – katso, mitä bändi saa aikaiseksi 567 printterillä

Tällä bändillä ei ole helppoa. Ok Go on tunnettu aina Youtuben aikanaan räjäyttäneestä juoksumattovideostaan saakka kekseliäistä ja vaikuttavista musiikkivideoistaan, ja sehän tarkoittaa sitä, että heti kun yksi leuat loksauttava video on saatu julki, täytyy yhtyeen alkaa kehitellä jotain vielä ihmeellisempää. Yritä siinä sitten lyödä itsesi laudalta kerta toisensa perään.

Henkeäsalpaavista videoistaan tunnettu OK Go julkaisi jälleen leuat loksauttavan spektaakkelin

OK Go on siitä vänkä yhtye, että bändin best of -kokoelma tuskin herättäisi monessakaan musiikinystävässä suuria intohimoja, mutta joka kerta, kun yhtye julkaisee uuden musiikkivideon, internet kohahtaa. Jo orkesterin vuonna 2006 julkaisema Here It Goes Again -juoksumattovideo oli YouTube-nimisessä tuoreessa videopalvelussa kuumaa kamaa, ja siitä pitäen kokoonpanon tuotokset ovat kasvaneet alati hurjemmiksi.

OK Go osaa tehdä videoita

Tämä chicagolaisyhtye herätti taannoin huomiota loistavalla juoksumattovideollaan herättänyt on tehnyt uusimmasta kappaleestaan kaksi mahtavaa videota.