Artisti: Okilly Dokilly

Nyt kävi niin, että se outo Ned Flanders -teemainen metallibändi sai soiton Simpsonien tuotantoportaalta

Internetissä on jo hyvän aikaa ihmetelty Okilly Dokilly -yhtyettä: äkäistä metallimusiikkia esittävän bändin tavaramerkki kun on, että kaikki sen jäsenet pukeutuvat julkisissa esiintymisissä Simpsonit-sarjasta tutuksi Ned Flandersiksi. Kun tämä Homerin naapuri on kuuluisa nimenomaan ylenpalttisesta kunnollisuudestaan ja kristillisestä vakaumuksestaan, on merkillinen sekametelisoppa valmis.

Maailman merkillisin Simpsons-aiheinen metallibändi iskee jälleen – uusi single julki

Mitähän sitä nyt tästäkin sanoisi. Simpsons-sarjan superpuhtoisesta ja -kunnollisesta Ned Flandersista innostunut metalliyhtye Okilly Dokilly ei jättänyt vitsiään yhteen levyyn, vaan kokoonpano valmistautuu julkaisemaan jo toisen pitkäsoittonsa. Bändin kakkosalbumi Howdilly Twodilly ilmestyy 25. maaliskuuta, ja levyn ensimmäinen single on jo julki. Kuuntele yläpuolelta.

Tässä se nyt on: Ned Flanders -teemaisen Okilly Dokilly -metallibändin debyyttialbumi on saapunut keskuuteemme!

Raportoimme vastikään yhdysvaltalaisen, The Simpsons -sarjan Ned Flandersista innoituksensa ottaneen metallibändi Okilly Dokillyn valmistautuvan debyyttialbuminsa julkaisuun. No, tuo hetki on nyt tullut ja poppoo on laskenut maailmaan Howdilly Doodilly -nimeä tottelevan, 13 kappaleen ja yhteensä 40 minuutin ajan tuon tv:stä tutun viiksekkään villapaitamiehen sielunmaisemaa syväluotaavan teoksen.