Artisti: Röyksopp

Komea versio: metallisuuruus Enslaved nappasi esityslistalleen Röyksoppin konepop-biisin

Nyt tuli sähköpostiin kiintoisa tiedote. Enslaved on uusinut jälleen diilinsä levy-yhtiöjätti Nuclear Blastin kanssa, ja tämän kunniaksi orkesteri julkaisi uuden musiikkivideon. Videon kappalevalinta on metka tapaus: black metalista viikinkimetalliin loikannut heavyorkesteri nimittäin tulkitsee konepop-kokoonpano Röyksoppin biisin What Else Is There. Kuuntele cover yläpuolelta, ja alkuperäisen version voit tarkastaa verrokiksi vähän alempaa.

Tuottajaguru Rick Rubin ahertaa kovan muusikkokatraan kera erikoisen Star Wars -projektin kimpussa

Pitchfork uutisoi musiikkiproduktiosta, joka on ainakin tutustumisen arvoinen jos ei muuta. Parikymmentä täysveristä rock-, hiphop- ja metalliklassikkoa tuottanut Rick Rubin on kuratoinut Star Wars Headspace -kokoelman, jolle on rakennettu uusia kappaleita Star Wars -elokuvien äänimaailmaa ryöstöviljelemällä. Kuuleman mukaan biisien rakennuspalikoina on käytetty esimerkiksi Darth Vaderin huohotusta ja Wookie-karjuntaa. Hyvä!

Röyksoppin Senior syyskuussa

Norjalainen elektronista popmusiikkia esittävä Röyksopp julkaisee instrumentaalisen Senior-studioalbumin syyskuun puolivälissä. Kiekko seuraa viime vuonna ilmestynyttä Junior-pitkäsoittoa.