Artisti: Timo Tolkki’s Avalon

Timo Tolkki esittelee taas uutta musiikkia – tällä kertaa on tarjolla aito voimaballadi

Timo Tolkki’s Avalon julkaisee kesäkuussa neljännen albuminsa, ja nyt tuotokselta esitellään toinen single. Kappale on nimeltään The Fire and the Sinner, ja tyylillisesti se on perinteinen, power metalin pompööseille perinteille kumartava voimaballadi. Laulajina toimivat Amaranthesta Cyhra-yhtyeeseen siirtynyt Jake E sekä Unleash the Archers -kokoonpanossa vaikuttava Brittney Slayes. Kuuntele alempaa.

Ex-Stratovarius-pomo hemmottelee melodisen metalin ystäviä: Timo Tolkki’s Avalon julkaisi uuden musiikkivideon

Timo Tolkki’s Avalon julkaisi uuden Return to Eden -albuminsa perjantaina. Samalla entisen Stratovarius-pomo Timo Tolkin luotsaama yhtye julkaisi musiikkivideon Godsend-kappaleelle, jolla kuullaan vierailemassa Ardoursista ja Tristaniasta tuttua italialaislaulaja Mariangela Demurtasia.

Timo Tolkki on palannut! Kuuntele uusi Anneke van Giersbergenin tuella äänitetty biisi

Iloisia uutisia melodisen metallin ystäville: Timo Tolkki on taas liikekannalla, ja maestron apuna on nyt The Gatheringissa kannuksensa ansainnut, Amorphisinkin uusimmalla albumilla vieraillut Anneke van Giersbergen. Tolkin uusin single Hear My Call julkaistiin juuri lyriikkavideon kera, tarkasta yläpuolelta. Aika vahvaa näyttöä tämä kappale!