Lauantaisoittolista: Maailmanmusiikkitrippailua à la Yona

3.5.2014 14:12

Soundi.fi:n lauantaisoittolistasarja, osa numero 24: tänään soittolistakuningattarena toimii tangon pyörteisiin helmikuisella levyllään sukeltanut Yona.

Yonan lauantaisoittolistalta löytyy päivää piristäviä ja pakomatkan arjesta tarjoavia maailmanmusiikkikappaleita.

Viime syksynä käynnistyneessä juttusarjassa omat soittolistansa ovat tehneet muun muassa Salla ja Miro, laulaja-laulantekijätulokas Milla RumiVille Kela, Don Johnson Big Band -nokkamies Tommy LindgrenWeeping Willowsin Magnus ja Anders, Pariisin Kevään Arto Tuunela ja Ilari Kivelä, Damn Seagullsin Lauri ElorantaSuvi Isotalo, Death Hawks -keulahahmo Teemu MarkkulaLasse KurkiOlavi Uusivirta, Von Hertzen Brothers -kitaristi Kie von Hertzen, Egotripin Knipi sekä Magenta Skycode- ja PMMP-yhteyksistä tuttu Jori Sjöroos.

Laita Yonan lauantaisoittolista soimaan ja lähde maailmanmusiikkitripille!

Lauantaisoittolista #24:

Maailmanmusiikkitrippailua à la Yona

”Tässä oli pointtina piristää ihmisten päivää ja laajentaa jengin ajattelua vähän, tarjota pieni getaway… Tää on tämmöistä musailmiöillä leikittelyä, mitä usein teen pitääkseni itseni inspiroituneena ja silleen.”

 

* * * * *

 

Yona julkaisi helmikuussa tangolevyn Tango à la Yona. Laulaja-lauluntekijä osallistui syksyllä myös Soundin Laulun paikka -juttusarjaan.

(Kuva: Visa Högmander)

Lisää luettavaa