Artisti: Yona

”Mä en halunnut enää elää. Piste.” – Yonan uutta albumia edelsi tuskainen ajanjakso, jonka myötä laulaja löysi itsensä uudelleen

Lokakuussa 2019 soitettujen keikkojen jälkeen Yona katosi lavoilta, julkisuudesta ja sosiaalisesta mediasta. Hän ei kokenut enää mitään iloa musiikista tai esiintymisestä. Hän menetti elämänhalunsa. Nyt Yona on palannut uuden albumin kera – tai kenties pitäisi mieluummin sanoa, että Johanna on löytynyt uudelleen Yona-hahmon uumenista. Lue katkelma Soundissa 3/21 julkaistusta artikkelista tästä.

Soundi 3/2021: Yona, Litku Klemetti, Noora Louhimo, Arlo Parks…

Vuoden 2021 kolmas Soundi-lehti ilmestyy perjantaina 26.3. Pitkässä kansihaastattelussa on Yona, jonka monipuolisessa urassa riittääkin kerrattavaa. Yona kertoo hyvin avoimesti myös elämänsä haastavimmista vaiheista, kuten muutama vuosi sitten sattuneesta mielekkyyden katoamisesta niin musiikinteosta kuin elämästä muutenkin. Onneksi uusi kipinä löytyi sinfoniaorkesterin kanssa tehdyn Uni johon herään -albumin myötä.

Tampereen keskustassa järjestetään loppukesästä uusi Festivaali – Esiintyjät julki

Vaihtoehtoisen musiikkitapahtuman valttikortteja ovat ajankohtainen ohjelmisto, luonnonkaunis ympäristö sekä pienpanimoiden tuotteisiin keskittyvä tarjonta paikallista ruokakulttuuria unohtamatta.