Amerikkalaislehti: Klassinen Guns N’ Roses -kokoonpano Coachellaan

Mystinen teaser-video ja kotisivun päivitys ruokkivat huhuliekkejä

Guns N’ Rosesin klassisen kokoonpanon, eli Axl Rosen, Slashin ja Duff McKaganin, paluuhuhut eivät varmasti ole jääneet keneltäkään huomiotta viime aikoina. Viimeisimpänä vettä myllyyn ovat heittäneet uuden Star Wars -elokuvan näytökset, joiden yhteydessä on näytetty mystinen ”teaseri”, jossa Axl heittää ilmoille legendaarisen kysymys-vastaus -parin ”Do you know where you are? You’re in the jungle, baby!”, samalla kun kuvissa välähtelee mustavalkoisia otoksia yleisömassoista. Ja taustalla soi Welcome To The Jungle.

Amerikkalaislehti Billboardin ”useista lähteistä” saamien tietojen mukaan Guns N’ Roses olisi kiinnitetty Kaliforniassa huhtikuussa järjestettävän Coachella festivaalin pääesiintyjäksi. Lisäksi yhtye neuvottelee promoottorien kanssa peräti 25 stadionia käsittävästä Pohjois-Amerikan-kiertueesta kesällä 2016. Klassisen rockpumpun kerrotaan myös korkkaavan uuden Las Vegas Areenan, joka avataan 6. huhtikuuta. Lehti ei tavoittanut yhtyeen, Coachellan tai Vegas Areenan edustajia kommentoimaan saamiaan tietoja.

Coachellalla on aiempaakin kokemusta bändien ”henkiinherättämisestä”, sillä sen lavalla on nähty paluukeikkoja muun muassa Rage Against The Machinelta, Pulpilta ja Outkastilta, joten täysin epäuskottavia väitteet eivät ole. Todennäköisesti jotain GN’R-leirissä on joka tapauksessa tapahtumassa, sillä yhtyeen virallisten kotisivujen ulkoasukin on laitettu uusiksi: sivulla ei ole muuta kuin iso, klassinen GN’R-logo, jonka on suunnitellut Slash – ja joka on ollut viime vuosina Axlin ”pannassa”.