Haloo Helsinki julkaisi kiertueaikataulunsa – mitähän se tarkoittaa, kun yksi nimi on silmiinpistävästi joukosta poissa?

Suomalaisen poprockin kärkikastiin tiensä edellisellä albumillaan raivannut Haloo Helsinki tiedottaa alkuvuoden keikka-aikataulustaan. Kuten aikaisemmin on kerrottu, bändi juhlii uuden levynsä julkaisua konserteilla Tallinnan Saku-areenalla, ja sen jälkeen yhtye kiertää huhti–toukokuussa pitkin Suomea.

Tallinnan-levynjulkkarikeikat järjestetään 24.–25.3, ja näistä jälkimmäinen on jo loppuunmyyty. Suomen-kiertue puolastaan noudattaa alla olevaa matkasuunnitelmaa.

7.4. Vuokatti, Holiday Club
8.4. Lahti, H16 Live Klubi
14.4. Jämsä, Himos-areena
15.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
28.4. Tampere, Pakkahuone
29.4. Tampere, Pakkahuone
5.5. Turku, Logomo
6.5. Hämeenlinna, Aulanko-areena

Kun listaa katsoo, pistää yksi asia silmään: Haloo Helsinki ei ole buukannut yhtään konserttia nimikkokaupunkiinsa Helsinkiin. Mitäs tämä on?

Valistuneena veikkauksena voisi esittää, että orkesterilla on muutaman tavallisen The Circus -klubikeikan sijaan suunnitteilla jotain hivenen grandiöösimpää pääkaupunkimme varalle. Viimeksi orkesteri esiintyi Hartwall-areenalla, mikä mahtaisi olla tälle luontevaa jatkoa?

Lipunmyynti nyt julkistetuille keikoilla alkaa joka tapauksessa 16.1. klo 9. Bändin kuuden studioalbumi Hulluuden Highway julkaistaan 10. maaliskuuta.