Japanilainen tuottaja teki oman versionsa Kanye Westin levystä alkuperäistä kuulematta – Lopputulos on hämmentävä ja nerokas

Kanye Westin The Life Of Pablo oli pitkään saatavilla ainoastaan Tidal-suoratoistopalvelussa. Valitettavasti tämä tarkoitti sitä, että japanilaiset fanit jäivät nuolemaan näppejään: toisin kuin esimerkiksi iTunes tai Spotify, Tidal ei toimi Japanissa.

Kiotolainen musiikkituottaja TOYOMU totesi tilanteen ja päätti tehdä asialle jotain. Tunnollisena fanina levyn laiton lataaminen netistä ei tullut kysymykseen. Sen sijaan hän päätti tehdä levyn itse.

TOYOMU etsi levyn kappaleiden sanat Genius-sivustolta ja tutki WhoSampled-sivuston tietokannoista mitä kappaleita West on omissaan samplannut. Näiden tietojen ja oman intuition pohjalta tuottaja sitten kokosi oman versionsa The Life Of Pablosta biisi biisiltä. Levystä, jota tuottaja ei siis ollut ikinä kuullut.

Lopputulos, Imagining The Life Of Pablo, on samaan aikaan sekä äärimmäisen nerokas että todella hämmentävä. Varsinkin puherobotin sanelemat lyriikat ovat paikoin selkäpiitä karmivia.

Otetaan vertailuksi vaikkapa kappale Famous, jolla featuroi myös muuan Rihanna.


Entäpä miltä kuulostaa I Love Kanye japaniksi käännettynä? No, tältä:

Koko Imagining The Life Of Pablo on (ainakin vielä tätä kirjoittaessa) kuunneltavissa TOYOMUn Bandcamp-sivulla.