Maailmankirjat ovat jälleen järjestyksessä – Ozzy Osbourne kertoo palanneensa vanhan röyhyttelyharrastuksensa pariin

Ozzyn perustelut vanhan harrasteen pariin paluusta ovat kuitenkin synkät.
27.11.2023 20:53

Viime vuosina useista eri terveyshuolista kärsinyt Ozzy Osbourne kertoo, ettei usko elävänsä enää kuin korkeimmillaan kymmenisen vuotta. Tästä syystä Pimeyden prinssi on alkanut röyhytellä jälleen myös ruohoa.

”En pelkää kuolemaa, mutta en halua kärvistellä pitkään ja tuskallisesti”, Ozzy toteaa hiljattaisessa Rolling Stone U.K:n haastattelussa. ”Pidän ajatuksesta, että jos sairastuu kuolettavasti, voi mennä Sveitsiin ja hoitaa homman nopeasti. Näin isäni kuolevan syöpään.”

”Sanoin Sharonille [Osbourne], että poltin hiljattain jointin ja hän sitten siihen, että ’miksi teit niin? Se koituu kuolemaksesi!’ ’Kuinka kauan haluat minun oikein elävän?’ kysyin. Parhaassa tapauksessa minulla on 10 vuotta jäljellä, ja vanhempana aika kuluu vielä nopeammin.”

Myös Sharon kommentoi Ozzyn vointia samaisessa haastattelussa.

”Minusta on ajoittain tuntunut niin avuttomalta ja pahalta Ozzyn puolesta”, Sharon sanoo. ”Hän on käynyt useissa leikkauksissa ja koko juttu on ollut yhtä painajaista. Hän ei ole menettänyt huumorintajuaan, mutta katselen mieheni olevan täällä samaan aikaan kun kaikki muut ovat tien päällä. Tämä on ollut hänelle pisin ajanjakso ilman töitä. Näin kauan kotona oleminen tuntuu hänestä vieraalta.”

Ozzy täyttää 3. joulukuuta 75 vuotta.

Lisää luettavaa