Sammy Hagar ja David Lee Roth yhdessä Van Halen -kiertueelle? ”Ei helvetissä”, Hagar toteaa

23.11.2023 11:38

Vähän näyttää siltä, etteivät Van Halenin jäsenet saa välejään kuntoon. Siitä asti, kun Eddie Van Halen kuoli vuonna 2020, on ihmetelty, miksi bändin muut muusikot eivät järjestä muistokonserttia tai juhlakiertuetta edesmenneen kitaristilegendan kunniaksi. Hiljaista on kuitenkin ollut, tosin tänä vuonna Sammy Hagar on herättänyt toiveita, että jotain olisi kehkeytymässä.

Hagar kertoi viime viikolla tekevänsä Joe Satrianin, Michael Anthonyn ja Jason Bonhamin kanssa Van Halen -teemaisen jenkkikiertueen. Hagar esitti jopa kutsun David Lee Rothille ja Alex Van Halenille, että molemmat voisivat tulla mukaan. Hagarin ja David Lee Rothin välillä on ollut aikojen saatossa runsaasti skismaa, joten heitto herätti runsaasti huomiota.

Nyt Blabbermouth uutisoi, ettei Hagar ole loppujen lopuksi kovin innoissaan ajatuksesta Rothin kanssa kiertämisestä. Hagar vastasi sosiaalisessa mediassa asiasta kysyneelle fanille, ettei Roth ole tervetullut kiertueelle kuin ehkä parille keikalle vierailijaksi.

”Hän voi tulla yhdelle tai kahdelle keikalle laulamaan, jos hän vain muistaa sanat. Häntä ei kutsuta mukaan kiertueelle, ei helvetissä”, Hager kirjoittaa ja jatkaa:

”Tarkoitin aiemmin, että hän voi tulla laulamaan kertaluontoisesti jossain, aivan kuten keikoille kutsutaan eri kitaristeja soittamaan. Tunnen hänet tarpeeksi hyvin, etten halua kiertää hänen kanssaan enää. Yritetty on.”

Hagar jatkoi vielä toisessa somekeskustelussa samoilla linjoilla: ”Hän ei esiinny kanssani enää. Ehkä vierailee parin biisin verran jollain keikalla, jos vain muistaa sanat”, Hagar kirjoitti.

Eli eipä kannata odottaa mitään mammuttiprojektia, jolla olisivat mukana Van Halenin eri aikakausien tähdet. Harmin paikka, mutta minkäs teet.

Lisää luettavaa