Artisti: David Lee Roth

Nyt on sekin päivä nähty, että Gene Simmons saatiin pyytämään anteeksi puheitaan

Muistathan sen jupakan tässä pari päivää sitten, kun Gene Simmons sai tapansa mukaan aikaiseksi kohuotsikoita? Niiden juurena toimi tällä kertaa Kiss-basistin tyly kommentti David Lee Rothin nykykunnosta. Simmons päivitteli Rolling Stonen haastattelussa, miten nykymallin Roth on vain varjo entisestä ja vertasi tätä myöhäisvuosien huonovointiseen, turvonneeseen Elvikseen. ”En tiedä, mitä hänelle tapahtui”, Simmons ihmetteli Van Halen -laulajan kehitystä.

Gene Simmons kommentoi happamaan sävyyn David Lee Rothin nykykuntoa: ”En tiedä, mitä hänelle tapahtui”

Kun Gene Simmonsilla on asiaa, hän sanoo sen. Eikä siinä paljon paina, vaikka sanottava olisi melko jyrkkäsanaista kommentointia vaikkapa jostakusta kollegasta. Tämä nähtiin jälleen tuoreessa Rolling Stonen haastattelussa, jossa Simmons innostui laukomaan valittuja sanoja David Lee Rothin nykymenosta. Rothin oli määrä lämmitellä Kissiä joillain bändin End of the Road -kiertueen keikoilla, mutta nämä suunnitelmat on nyt haudattu.

David Lee Roth joutui Van Halenin viimeisellä keikalla aika kekseliään jäynän uhriksi

Miten saada David Lee Roth pillastumaan tyystin? Wolfgang Van Halen sen tietää, ja hiljattain mies jakoi tämä tiedon myös suuren yleisön kanssa. Spin haastatteli marraskuun loppupuolella edesmenneen Eddie Van Halenin poikaa tämän tulevaisuudensuunnitelmista, ja puheenaiheeksi nousi myös eräs pila, jolla Rothin pasmat sekoitettiin pahemman kerran.