Artisti: David Lee Roth

Van Halen -laulaja sai tarpeekseen yhtyeen hiljaiselosta – ”Olen maksanut tauosta hintaa”

Van Halenin keulilta tuttu laulaja David Lee Roth kertoo tuoreessa haastattelussaan yhtyeen tauon käyneen hänen työkykynsä päälle. Mies onkin palaamassa keikkalavoille Las Vegasin House Of Bluesissa ensi vuoden alussa järjestettävän konserttisarjan merkeissä.

Lapsenlapsensa menettänyt entinen Van Halen -basisti keräsi rahaa lastensairaalalle – lahjoittajien ykkössijalle nousi ilahduttava nimi

Basisti Michael Anthonyn ja hänen entisen yhtyeensä välit eivät ole tunnetusti mitenkään ongelmattomat. Antony soitti Van Halenissa vuosina 1974–2006, mutta vuoden 2007 reunion-kiertueelle hän ei ollut enää tervetullut. Vuoden 2004 kiertueellakin Anthonyn piti ilmeisesti hyväksyä pienempi palkkio ja luopua oikeudestaan bändin nimeen, jotta pääsi mukaan. Ehkä asiat ovat kuitenkin menossa parempaan suuntaan sillä suunnalla.

”Tämä rajäyttää tajuntanne!” – David Lee Roth on fiiliksissä näyttävästä Hot For Teacher -päivityksestä

Kalifornialainen laulaja/näyttelijä Trisha Paytas on julkaissut Fat Chick -ep:n.Ep:ltä löytyy versio Van Halenin Hot For Teacher -klassikosta ja näkemyksestä on julkaistu myös John Marshall High School -koulussa kuvattu video (paikka on sama, jossa Van Halen kuvasi originaalin videon kolmekymmentä vuotta sitten).Van Halenin laulaja David Lee Roth on sen verran kovissa fiiliksissä tästä uudesta versiosta, että Diamond Dave tarjoilee kunnon esittelypuheen videon alkajaisiksi: