Taylor Swiftin show’t ovat saatanallisia rituaaleja täynnä piilotettuja viestejä, sanoo Boyzone-laulaja – ”Niissä on paljon pahuutta”

Eikä Swift ole ainoa "demoninen" artisti, sanoo Shane Lynch.
26.2.2024 16:45

Vuonna 2003 hartaaksi kristityksi kääntynyt entinen Boyzone-laulaja Shane Lynch on vakuuttunut, että monet tämän päivän suosituimmista pop- ja hiphop-artisteista kanavoivat musiikissaan ja keikoillaan pahoja voimia. Lynch nimeää Taylor Swiftin yhdeksi hyväksi esimerkiksi.

”Monien keikat ovat saatanallisia rituaaleja, joita pidetään 20 000 ihmisen edessä ilman että he edes tiedostavat tai tunnistavat sitä”, Lynch sanoo tuoreessa Sunday Worldin haastattelussa.

”Niissä on paljon huppupäisiä hahmoja, naamioita, tulta. Jos katsotaan vaikka Taylor Swiftiä, joka on yksi maailman suurimpia artisteja, hänen keikoillaan on meneillään kaksi tai kolmekin eri rituaalia pentagrammeineen kaikkineen. Mutta monet näkevät sen vain taiteena, mikä on valitettavaa.”

Tästä syystä Lynch ei itse enää kuuntelekaan tämän päivän suosituinta musiikkia, koska se ei sovi hänen hengelleen ja henkisyydelleen.

”Mitä tulee valtaosaan tänä päivänä valloilla olevaan musiikkiin ja erityisesti sen hiphop-puoleen, niissä on paljon pahuutta ja saatanallisuutta aina rumpubiiteistä lähtien. Se on hyvin todellista”, 47-vuotias Lynch toteaa.

”Se vaikuttaa myös yhteiskuntaan sataprosenttisesti. Mielestäni yhteiskuntamme ei ole koskaan ollut näin huonossa jamassa niin monella osa-alueella. Ja se vaikutus alkaa jo lapsistamme, jotka halutaan saada jo varhain pysymään kaukana kaikesta jumalaisesta, kontrolloidusta ja kurinalaisesta. Asiat menevät koko ajan hullummaksi ihan syystä.”

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Lynch puhuu pop-maailmassa valloillaan olevasta pahuudesta ja saatanallisuudesta. Viime vuonna Lynch mainitsi Premier Christian Radion podcastissa nimeltä muun muassa Sam Smithin, Doja Catin ja Beyoncén esimerkkeinä vaarallisista artisteista.

”He ovat niin demonisia että se on aivan uskomatonta. Ja se kaikki tapahtuu aivan edessämme. Me vain ajattelemme, että ’Se on vain musiikkia’. Mutta ei se ole. Se valtaa maailman, lapsemme – kaiken. He ylistävät Saatanaa”, Lynch julisti podcastissa.

Lisää luettavaa