Artisti: AT's Roots & Ramblin'

Ennakkokuuntelu: Albumillinen fiftarirockia à la AT’s Roots & Ramblin’

Maistuisiko puolen vuosisadan takaiselta ajalta soundaava rock’n’roll ja rockabilly? Nuori raumalaistrio AT’s Roots & Ramblin’ on veivannut sellaista tyylikkäästi parin vuoden ajan ja nyt olisi vuorossa ensimmäinen pitkäsoitto Notes From The Backwoods. 3.5. ilmestyvä albumi soi nyt viikon ajan Soundin ennakkokuuntelussa tuossa yläpuolella.

”Ehkä pian päästään korkkaamaan keikat myös ulkomailla” – Parasta juuri nyt -soittolistan vieraana nuori ja nälkäinen Planet Case

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät raikkaat, tuoreet ja huomionarvoiset uutuusbiisit niin Suomesta kuin ulkomailta.
Millaista musiikkia on universal rock? Tällaisella termillä kuvaa itseään Seinäjoelta ponnistava Planet Case, joka julkaisi toukokuun loppupuolella ensimmäisen EP:nsä Simple Thoughts. Yhtye kertoo ammentaneesta vaikutteita muun muassa The 1975:lta, M83:lta sekä Thirty Seconds To Marsilta, ja kvintetin musiikki yhdistääkin areenarockia ja modernia pop-soundia tyylikkäästi ja…

Rouheaa fiftarirockia massan ulkopuolelta – Esittelyssä AT’s Roots & Ramblin’

Tuore raumalaistrio AT’s Roots & Ramblin’ ei juokse Spotify-trendien perässä. Ja hyvä niin, sillä yhtyeen 50–60-lukuinen, rockabillyyn pohjautuva ja svengaava roots-musiikki toimii hienosti – ainakin nyt ennakkosoitossa olevan ensisinglen Knock Knock perusteella. Single b-puolineen ilmestyy virallisesti huomenna 6.6. Mökkimaisemissa äänitetty debyyttialbumi ilmestyy vuodenvaihteessa Jungle Recordsin kautta.