Artisti: The Stray Cats

Rockabilly-herrasmiehet vauhdissa: The Stray Cats näyttää, miten wanha hitti taittuu nykyään

Vanha kunnon The Stray Cats julkaisee 11. syyskuuta uuden livealbumin yleisön ratoksi. Rocked This Town: From LA to London -levyn anti on taltioitu yhtyeen viimevuotisella juhlakiertueella, ja tuotoksella on mukana muhkeat 23 kappaletta. ”All raw and completely live” vakuutetaan levyn tiedotteessa, eli jälkikäteen tehtyjä paranteluja ei pitäisi olla mukana,

Kissatappelu! The Stray Cats julkaisi uuden biisin, rockabilly-veteraanit ovat yhä vedossa

Herrat Brian Setzer, Lee Rocker ja Slim Jim Phantom juhlivat tänä vuonna The Stray Catsin 40-vuotissynttäreitä. Juhliminen suoritetaan uuden albumin ja kiertueen avulla, ja nyt levyltä on julkaistu ensimmäinen single yleisön tarkasteltavaksi. Kuuntele huomattavan tutun kuuloisesti rämisevä Cat Fight (Over a Dog Like Me) yläpuolelta. Veteraanien ote näyttää pitävän edelleen, hyvä!

Rockabillyn kuninkaat ovat täällä taas! Stray Cats tiedottaa faneilleen parhaita mahdollisia uutisia

Vanhan kunnon Stray Catsin verkkosivuille ilmaantui eilen huomionarvoinen tiedoksianto: rockabillyretkue juhlistaa ensi vuonna 40-vuotista taivaltaan uudella levyllä ja kiertueella. Ja albumihan on siis vuonna 1984 ensi kerran hajonneen ja myöhemmin tasaisin väliajoin yhteen kerääntyneen bändin ensimmäinen levy 25 vuoteen. Hyvä!