Rockabillyn kuninkaat ovat täällä taas! Stray Cats tiedottaa faneilleen parhaita mahdollisia uutisia

AOP

Vanhan kunnon Stray Catsin verkkosivuille ilmaantui eilen huomionarvoinen tiedoksianto: rockabillyretkue juhlistaa ensi vuonna 40-vuotista taivaltaan uudella levyllä ja kiertueella. Ja albumihan on siis vuonna 1984 ensi kerran hajonneen ja myöhemmin tasaisin väliajoin yhteen kerääntyneen bändin ensimmäinen levy 25 vuoteen. Hyvä!

Asialla on Stray Catsin alkuperäinen kokoonpano Brian Setzer, Lee Rocker ja Slim Jim Phantom. Levyn tuottaa muun muassa Bon Jovin, Alice Cooperin ja Bria Setzer Orchestran levyjä tuottanut Peter Collins. Julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu, joten jäämme odottamaan lisätietoja.

Myös tulevan kiertueen aikataulu on toistaiseksi hämärän peitossa. Toivoa sopii, että se olisi kunnon maailmankiertue ja kaukainen pohjolakin olisi mukana. Brian Setzer esiintyi Suomessa viimeksi Rockabilly Riot -kokoonpanonsa kanssa heinäkuussa 2017.

”40 vuotta sitten kolme teini-ikäistä kaverusta aloittivat bändin soittaakseen musiikkityyliä, jonka aika oli jo mennyt ja jota monet eivät olleet koskaan kuulleetkaan. Nimittäin rockabillyä. 40 vuotta myöhemmin olemme edelleen yhdessä ja saamme samoja fiiliksiä musiikista. Se tunne saa kipinät sinkoilemaan. Se pyörittää maailmaa”, Setzer maalailee tiedotteessa.